Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bar udlejning


  Hvorfor overhovedet leje en bar til sin fest?

  Hvis du synes din fest skal være lidt mere unik end andres, vil en god løsning på dette være at leje en bar. Derudover er det bare at stille sig bag bardisken og servere den ene lækre drink efter den anden til dine gæster. På denne måde sikrer du en hyggelig og speciel fest, som mange vil se tilbage på med glæde.

  Føler du dig knap så erfaren bag bardisken, er der dog også råd for dette. Som et supplement til bar udlejning tilbyder vi også muligheden for at leje en bartender. Herved sikrer du dig, at du får den professionelle ekspertise til din fest, så dine drinks bliver helt perfekte. Derudover slipper du også for de lange køer, der tit er at finde ved baren i nattelivet. Ydermere sørger bartenderen for at medbringe alt udstyr, der end måtte være nødvendigt for at lave de fantastiske drinks.

  Hvad enten du ønsker at leje en bar i København, Odense, Århus eller et helt fjerde sted, tilbyder vi en mulighed for dette.

  Hvad skal jeg tage højde for, når jeg lejer en bar?

  Det vigtigste, man skal tage højde for, når man skal leje en bar er, hvilken type og hvilket tema, man ønsker. Mulighederne for forskellige typer af barer er endeløse. Mulighederne inkluderer blandt andet en bambus bar, fadøls bar og derudover har du også muligheden for at lave dit helt eget personlige touch på baren.

  Da de fleste barer, der udlejes er mobilbarer betyder det, at det er meget nemt hurtigt at samle baren og komme igang med at servere cocktails. Typisk vil det tage få minutter at sætte op, og lige så kort tid at pakke sammen igen.

  Et perfekt supplement til baren vil være et fadølsanlæg, som også er utrolig nemt at leje. Herved får du sikret dig, at der vil være noget for enhver smag til din næste fest - både ølelskeren og den der foretrækker drinks.