Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bryllupsplanlægger / Wedding Planner


  Få hjælp af en bryllupsplanlægger, også kaldet en wedding planner på engelsk

  Et bryllup er et kæmpe projekt at stable på benene, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at få hjælp af en bryllupsarrangør, som har masser af erfaring med at arrangere fantastiske bryllupper. Der er enormt mange ting at tage højde for, for at få det perfekte bryllup. Hvem skal være fotografen? Og hvem står for maden og bryllupskagen? Spørgsmålene er mange, og derfor er det særdeles populært at hyre en wedding planner til at håndtere de små problemer

  Hvad gør en bryllupsplanlægger?

  En bryllupsplanlægger hjælper med at arrangere hele jeres bryllup. Hun starter med at få et indtryk af hvilket bryllup I ønsker, og så laver hun et oplæg til hvordan hun tænker at det hele kan forløbe, for at I får en uforglemmelig dag. Dette forslag kan I så komme med jeres kommentarer til, og ud fra dette bliver I enige om en detaljeret plan for hvordan brylluppet skal forløbe.

  Hvad er så en "wedding planner"?

  En wedding planner er det som vi kalder en bryllupsplanlægger eller bryllupsarrangør i Danmark. Begrebet wedding planner kommer fra USA, hvor denne tendens med at få hjælp til at planlægge sit bryllup også startede.

  En wedding planner er altså derfor - ligesom en bryllupsplanlægger - en person som hjælper brudeparret igennem hele forløbet med at arrangere hele brylluppet.