Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bueskydning


  Bueskydning er en sjov aktivitet for alle

  Hvorfor er bueskydning en oplagt aktivitet for jer?

  Bueskydning er en atypisk og særdeles sjov aktivitet, der er oplagt som aktivitet til privatfester såvel som firmafester. Test dine kolleger og venners hånd-øje koordination såvel som deres tålmodighed i denne traditionelle olympiske sportsgren.

  Bueskydning vil være et perfekt valg af aktivitet, hvis i ønsker, en gang for alle, at afgøre hvem i familien, der præsterer bedst under pres.

  Afholder du et virksomhedsarrangement er bueskydning ligeledes et oplagt valg. Vil du træne dine medarbejdere og kolleger i samarbejde og håndtering af pres i et uformelt miljø, er bueskydning et godt valg. Alle er tvunget til at præstere deres bedste, velvidende at hver pil tæller. Der vil være rigelig med mulighed for alle til at udfordre både hinanden og sig selv i den ædle disciplin bueskydning.

  Muligheden for at prøve kræfter med bueskydning er tilstede landet over. Hvad enten du leder efter bueskydning i København eller andre byer, vil der med høj sandsynlighed være et attraktivt tilbud tæt på dig.

  Kom i kontakt med dit indre ur-menneske og kombinér sjov med konkurrence og find festens Robin Hood.

  Hvem kan være med til bueskydning?

  Ved første øjekast kan det virke uoverskueligt at prøve bueskydning. Imidlertid er dette dog ikke tilfældet, da der vil blive tilbudt en grundig og professionel introduktion. Derudover er de topmoderne buer nemme at beherske og forholdsvis lette at affyre med den rette vejledning.

  Hvis du overvejer at afholde bueskydning for børn, vil dette også være en mulighed. Mange steder er der mulighed for at benytte buer special lavet, således de mindste også kan konkurrere i at være familiens bedste bueskytte.

  For at skabe en perfekt action-dag vil det være ideelt at kombinere bueskydning med paintball eller hardball. Herved vil alle deltagere i arrangementet få rigeligt med muligheder for at konkurrere med hinanden i en række sjove og udfordrende discipliner.