Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bungy jump


    Mand i gang med bungy jump

    Bungy jump er en kæmpe oplevelse. Du kaster dig ud fra et højt punkt med en snor omkring fødderne, og så falder du ellers bare, indtil snoren ikke tillader det længere. Fordi snoren er elastisk vil du hoppe rundt i luften efter faldet, og dette er en helt speciel følelse. Bungee jump er en ekstrem aktivitet at lave for dig og dit selskab og noget i alle utvivlsomt vil huske i lang tid. Det er det ultimative adrenalin kick at kaste sig frygtløst ud fra en bygning.

    Book Bungy Jump i København her >>

    Elastikspring vil være en god aktivitet til for eksempel en polterabend, hvor man skal hygge sig med drengene. En ting er sikkert, hvis i vælger bungy jump til jeres fest, vil i sent glemme adrenalinrusen det giver! Virksomhederne som tilbyder bungy jump bliver årligt testet for at sikre aktiviteten er så sikker som overhovedet muligt. Det vil sige, at sandsynligheden for at bungy jump går galt er lille, og bungy jump ulykker er utrolig sjældne i Danmark. Instruktørerne er toptrænede og meget erfarne, så du behøver ikke være nervøs for sikkerheden ved aktiviteten, så længe du benytter dig af certificerede udbydere.

    Generelt er bungy jumping blevet mere og mere populært i Danmark. Derfor er det også blevet mere udbredt at tilbyde aktiviteten flere steder i landet. For at kunne opleve aktiviteten skal du dog til de større byer i landet, da sikkerhedskravene til bungee jumping gør, at det ikke er alle, som kan tilbyde aktiviteten.