Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Bus transport


  Bus er et oplagt transportmiddel til jeres festHvorfor overhovedet leje en bus til sin fest?

  Hvis I er en større gruppe, der skal transporteres fra et sted til et andet, så er det oftest mest optimalt at leje en bus. Buskørsel er hurtigt og nemt, hvis dit selskab er stort. Dette gør sig især gældende, hvis festen udspiller sig over hele dagen, og der er arrangementer andre steder end bare derhjemme. Det kunne for eksempel være, man skulle have transport til og fra paintball.

  Afhængigt af festens størrelse er det også muligt at leje minibusser, hvis der er nok deltagere til at fylde en hel bus op. Minibusserne har plads til fra 7-20 personer afhængigt af størrelsen. Det er nemt og hurtigt at leje en privatbus, så du helt selv er i kontrol over, hvornår bussen kører.

  Skal jeg leje en bus med eller uden chauffør?

  Om du skal leje en bus med eller uden fører, er helt op til dig selv - og hvad dit kørekort siger. Som udgangspunkt står der intet i vejen for, at du selv sætter dig bag rattet i bussen, så længe du har stort kørekort. Til minibusserne gælder det dog blot, at du skal have almindeligt kørekort. Vær opmærksom på, at prisen typisk er den samme, uanset hvor mange private chauffører i er.

  Foretrækker du at leje en bus med chauffør, har du naturligvis selv kontrol over hvor og hvornår bussen kører. Ofte vil der også være mulighed for at få hjælp af chaufføren til at planlægge den mest optimale rute, så arrangementet bliver så godt som muligt. Herudover får du også den sikkerhed, at buschaufføren har meget erfaring med bussen, så dig og dine gæster vil være i sikre hænder under hele turen.

  Forventeligt nok er udvalget af virksomheder, der lejer busser større i de større danske byer som København, Aarhus og Odense. Det er dog også muligt i byer såsom Horsens, Næstved, Randers og Silkeborg. Bor du i Sønderjylland kan du tilmed overveje at undersøge mulighederne i Tyskland. Nogle gange er biludlejning billigere i Flensborg, og dette kan overføres til busudlejning. Det skal dog siges, at det er de færreste tyske leverandører, som tilbyder leje af deres busser til Danmark, så du skal bo tæt ved den tyske grænse, før denne mulighed kan lade sig gøre.

  Hvorfor ikke bare bestille taxa?

  I mange tilfælde vil det give rigtig god mening for din fest, hvis i bestiller en taxa i stedet for at leje en bus. Dette er afhængigt af festens størrelse, og hvor mange forskellige destinationer, man skal hen. Skal i "blot" have transport til byen vil det være mere hensigtsmæssigt at bestille en taxa. Ønsker du at gøre transporten mere mindeværdigt kunne du også overveje at hyre en limousine service. Et andet alternativ kunne være at hyre en party bus, hvilket vil være en fornem start på en god aften.