Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Catering


  Få catering i hele DanmarkHvorfor er catering overhovedet nødvendigt?

  Skal du være vært for et arrangement med mange gæster, kan du med fordel overveje mad ud af huset. På den måde slipper du for at stå i køkkenet hele dagen, og kan derfor fokusere på andre ting. Det eneste du skal gøre er, at aftale med cateringfirmaet hvor og hvornår du skal have maden.

  Mulighederne for catering er mange og inkluderer blandt andet grill catering og catering til bryllup. Denne alsidighed i menuen gør, at du har fuldstændig kontrol over menuen. Derved er du i stand til at arrangere så god en fest som muligt. Der tilbydes også rådgivning og forslag, så du er sikker på, at din menu vil passe perfekt til festens tema. Leverandøren er med i hele processen. Dermed sikres der, at du får en skræddersyet løsning. Derfor bliver resultatet lige så godt, som hvis du selv skulle have lavet maden. Forskellen er blot, at dette er meget nemmere!

  Fleksibilitet er et nøgleord, når man taler om mad ud af huset. Derfor er det også muligt at bestille catering i langt størstedelen af landet. Catering i København er lige så let og simpelt at bestille som catering i Sønderjylland.

  Der er mange muligheder for mad ud af huset. Tilbyder catering ikke de rette muligheder for din fest er der råd for det. Et alternativ kunne være at bestille en helstegt pattegris eller måske endda leje en pølsevogn. Valget er helt op til dig. Mange cateringvirksomheder tilbyder også muligheden for at lave din egen menu. Denne ydelse vil typisk have et lille ekstra beløb.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg bestiller catering

  Når du bestiller catering, er det vigtigt, at du har et komplet overblik over hvor mange gæster, der kommer til dit arrangement. Da der er tale om tilberedning af mad, skal du afbestille en bestilling i god tid. Derudover vil der sandsynligvis også være et minimumsantal af kuverter, man skal bestille. Dette afhænger dog af, hvilken leverandør af catering du vælger.

  Vær derudover også opmærksom på, at det ikke er alle cateringvirksomheder, som benytter egne chauffører, men derimod Post Danmark. Konsekvensen af dette er, at chaufføren, der leverer maden ikke kan give rådgivning. I disse tilfælde vil der dog altid være mulighed for at ringe til virksomheden og få rådgivning.