Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Croquis tegning


  Hvorfor er croquis tegning en sjov aktivitet?

  Et sjovt event for jeres firma eller jeres vennegruppe kan være at prøve kræfter med croquis tegning. I al sin enkelthed går det ud på at tegne en nøgen person, som står foran jer. Det er helt op til den enkelte hvilken stil man tegner i. Derfor er det en enormt kreativ øvelse, som vil sætte smil på læben på de fleste.

  Der er mulighed for både at få en mandlig eller kvindelig croquis model. Som et kompromis kan man også få en dobbeltmodel. Det vil sige både en mand og en kvinde. Gennem hele sessionen vil der være rådgivning og vejledning til, hvordan man bedst muligt tegner modellen.

  En sjov og alternativ kombination er en croquis tegning polterabend. Dette vil være en fantastisk start på en sjov og grænseoverskridende dag, hvor brudgommen vil få rigeligt med mulighed for at udfordre sig selv. Denne aktivitet er dog ikke kun for brudgommen. Aktiviteten er lige så populært for bruden og hendes veninder.

  Croquis tegning er en oplagt mulighed for at udfordre hinanden i kreativitet, og måske endda få brudt nogle personlige grænser undervejs.

  Er det muligt at få en croquis model ud alle steder i landet?

  Typisk tilbyder leverandører af croquis modeller, at du kommer hen til deres studie. Hvis du bor i storbyer som København, Århus eller Odense vil der altså ikke være store problemer med at finde et croquis studie i nærheden.

  Kommer du fra en mindre by, tilbyder mange croquis modeller også at tage ud til dig. Det gøres højst sandsynligt for et mindre beløb, der varierer fra leverandør til leverandør.

  For det meste står croquis modellen for at medbringe udstyr. Typisk vil der være tale om papir og blyant. Dette gøres normalt for et mindre beløb. Derfor er det blot at tage det gode humør med!