Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Cykeltaxa


  En cykeltaxa er et oplagt transportmiddel i større byerHvad er fordelene ved en cykeltaxa?

  Er I en mindre gruppe der skal køres fra ét sted til et andet uden alt for lang afstand, så er en cykeltaxa et oplagt valg som transportmiddel. Specielt i storbyer har cykeltaxaerne nemmere ved at komme frem i trafikken, og derudover er en cykeltaxa-tur bare en oplevelse i sig selv, som kan være med til at gøre festen lidt sjovere. I mange tilfælde vil det også være en billig løsning for jer.

  Denne løsning er altså god, hvis du gerne vil gøre din fest unik. Cykeltaxa i København og dens natteliv er ideelt. Årsagen til dette er, at der typisk er et stykke vej fra de forskellige barer. Derfor er det en fantastisk mulighed at hyre cykeltaxaer, når i skal fra den ene bar til den anden. I cykeltaxaer er der intet krav om, at man ikke må drikke.

  En cykeltaxa kan typisk rumme 2-3 personer, så det vil måske være nødvendigt at bestille et par cykeltaxaer.

  Dette transportmiddel er selvfølgelig mest ideelt, når det ikke regner og er især oplagt i de milde sommernætter.

  Hvorfor ikke tage en normal taxa?

  Så længe vejret tillader det er cykeltaxa et sjovt transportmiddel. Skal du transporteres i by centrum, vil det sandsynligvis være hurtigere at bruge en cykeltaxa. Ydermere er du også med til spare på CO2 udslippet ved at bruge cykeltaxa!

  Er i en større gruppe, vil det dog være oplagt at tage en normal taxa. Hvis distancen er mere end et par kilometer, er det ligeledes en god ide at tage en normal taxa. Bor du ikke i en stor by, vil det ligeledes være bedre at tage en normal taxa.

  Når i kører i cykeltaxa oplever man byen på en anden måde. Derfor er det også en oplagt måde at se en ny by som turist. Så hop om bord og få et nyt syn på byen!