Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Dykning


  Mand og kvinde dykker i flot havHvorfor vælge dykning?

  Dykning i Danmark er ikke noget, alle har prøvet. Netop derfor vil denne aktivitet være oplagt for dig og dit arrangement. Gør dit arrangement ekstra mindeværdigt ved at krydre det med dykning. Da det ikke er almindeligt at dykke i Danmark, er det heller ikke alle steder, man kan dykke. For eksempel er det muligt at dykke i Kattegatcenteret, som ligeledes tilbyder at dykke med hajer til de eventyrlysne.

  Alt efter hvor i landet du befinder dig, vil du have mulighed for at dykke i havet eller i et svømmebassin.  Dette er også afhængigt af årstiden. I vinterperioden vil det typisk være i svømmebassin. Om sommeren er det i havet. Mulighederne for dykning i København er mange. Her kan du både dykke indendør og udendørs.

  Oplev en helt ny verden, når du dykker under havets overflade. Den vægtløse fornemmelse og følelsen af at trække vejret under vandet er unik. Skal du dykke på en ferie, vil det også være en god måde at få smag for dykning på.

  Et alternativ til traditionel dykning er fridykning. Her dykker du uden ilttank. Du vil blive guidet gennem hele processen af en instruktør. Fridykning vil typisk være i et svømmebassin for at sikre at alle er under opsyn.

  Hvem kan prøve kræfter med dykning?

  Typisk kan alle prøve dykning. Eneste krav er, at du skal være fyldt 10 år. Før dykket vil du blive instrueret grundigt af en instruktør. Instruktørerne er meget erfarne og sikrer, at du altid er i sikre hænder under dit dyk. Der vil maksimalt være 2 personer pr. instruktør, så du vil aldrig være på egen hånd. Normalt vil dykket tage 1 time inklusiv instruktion.

  Ønsker du ikke at dykke med instruktør, kræves der et dykkercertifikat. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, og sikrer at alle der dykker, er i stand til at tage vare på sig selv.