Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Eventpiger


    Eventpiger fra CULT i aktionHvorfor booke eventpiger til din fest?

    Hvis du ønsker at holde en større fest, vil et sjovt twist være at hyre eventpiger til at servere drinks for selskabet. Eventpigers fornemmeste opgave er at skabe god stemning og højt humør i selskabet. Derfor skal du ikke bekymre dig spor over underholdningsværdien i at hyre eventpiger. Typisk er eventpigerne meget fleksible i deres arbejdsopgaver, som kan variere fra at servere velkomstdrinks til at stå bag baren. Hvis festen er i et specielt tema, vil pigernes påklædning også kunne afspejle dette.

    Rent geografisk er der en række faktorer, du skal være opmærksom på. Da der typisk er en ekstratakst på rejsetid vil prisen for eventpiger i København ikke nødvendigvis være den samme som prisen på eventpiger i Aarhus. Ligeledes vil prisen være anderledes væk fra storbyerne. Rejsetiden vil typisk blive regnet efter antal kilometer. Da der findes mange eventpiger, vil prisen på dem også variere betragteligt. Dette vil være afhængigt af din præference, rejsetid for pigen/pigerne og jobbets opgaver. Derfor er det en god idé at tage fat i arrangøren, der leverer eventpigerne, så du kan få et helt konkret prisbeløb.

    Alt afhængigt af eventpigernes arbejdsopgaver kunne det også være fordelagtigt at hyre en værtinde. Den primære forskel på eventpiger og værtinder er, at eventpiger som udgangspunkt er mere udfordrende. Det gør sig gældende i både påklædning og opførsel. Eventpiger er et oplagt valg til at pifte en uformel fest op, så alle vil huske den i fremtiden. Pigerne er perfekte til at yde assistance i at holde overblik over festen, mens de samtidig sørger for at holde gæsterne glade. Det er derfor helt op til dig at vurdere, hvilke områder af din fest, du føler skal piftes op. Derved sikrer du, at netop din fest bliver helt uforglemmelig.

    Har du styr på det organisatoriske ved festen, og ønsker du frækkere underholdning end eventpiger kunne et alternativ også være at hyre en stripper.