Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

F16 simulator


  Hvorfor prøve en F16 simulator?

  Har du altid tænkt, at du vil kunne flyve et jagerfly lige så godt som Maverick fra Top Gun, har du nu en unik mulighed for at få afprøvet det! Denne helt unikke oplevelse er ikke noget, alle i verdenen kan opleve. Muligheden for at sætte sig i cockpittet på en F16 er kun tilstede i Danmark, medmindre du selvfølgelig får lov at afprøve den ægte vare.

  Simulatoren er konstruerede således, at du ser alt det som en rigtig pilot vil se. Derudover er cockpittet en tro kopi af et ægte jagerfly, hvad angår instrumentbrættet etc.

  Som udgangspunkt er der to forskellige ting man kan foretage sig i simulatoren. Er du alene i simulatoren vil du have mulighed for at flyve din egen mission over en realistisk gengivelse af det danske land. Nyd Danmark fra et helt nyt perspektiv og koncentrer dig om at flyve helt perfekt. Er i to i simulatoren på samme tid, vil der være mulighed for at lave en dog fight i bedste Top Gun-stil. Det vil sige, at i får lov til at kæmpe mod hinanden om at blive luftens herre.

  Hvor kan jeg afprøve mine evner som jagerpilot?

  Som udgangspunkt er Jyllands F16 simulator beliggende i Århus. Det vil dog også være muligt at prøve simulatoren i en såkaldt Dual Flight simulator, der kan komme rundt til alle de største byer i landet.

  Jeg har aldrig prøvet at flyve før - kan jeg godt være med?

  Under hele simuleringen vil du blive guidet af en erfaren instruktør, der hjælper dig med at holde styr på alle instrumentbrættets knapper. Det vil derfor være muligt for alle at være med og få en helt unik oplevelse.

  Minimumsalderen er 12 år, og du må max veje 130 kilo.

  Er du mere til høj hastighed på landjorden, kan du også prøve kræfter med en Formel 1 simulator.