Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Fægtning


  Sort baggrund med mennesker i hvide dragter der fægterHvorfor er fægtning en sjov aktivitet?

  Fægtning er en sjov og anderledes aktivitet til din privat fest eller firma arrangement. Typisk betragtes fægtning som en halvkedelig sport fra svundne tider, men virkeligheden er langt fra dette. Fægtning kombinerer på eminent vis koncentration med fysisk kondition. Der er store krav til deltagernes evne til at holde fokus under hele kampen. Et enkelt øjebliks uopmærksomhed og kampen kan være tabt. Netop derfor er fægtning en eminent måde at få afprøvet sin koncentrationsevne og få forbedret sin kondition. Derudover er det en utrolig sjov og konkurrencepræget sport, som helt sikkert vil være et hit til firmafesten eller fødselsdagsfesten.

  Der er en række fægtning regler, som kan være forvirrende. Derfor vil i få en grundig gennemgang af disse, så i vil være i stand til at kæmpe i sportens ånd. Runderne vil typisk være 3 x 3 minutter, og der er ingen fysiske krav til deltagerne andet end det gode humør! Det eneste i selv skal medbringe for at deltage er indendørssko, t-shirt og træningsbukser.

  Et alternativ kunne være at afprøve fægtning til en polterabend. Det vil være et sjovt alternativ til de klassiske polterabend aktiviteter som paintball eller at hyre en stripper. Hvem ønsker ikke at lege D'Artagnan fra De Tre Musketerer for en dag? Nu har du muligheden for det!

  Fægtning for børn

  Selv de mindste kan være med, da fægtning mere fokuserer på fokus og teknik end ren råstyrke. Fægtning for børn er altså lige så intenst og spændende som fægtning for voksne. Derfor er det også oplagt at tage børnene med, så også de kan konkurrere indbyrdes om at blive familiens sværmester med en kårde. I samme forbindelse vil det være en oplagt situation til at medbringe sine børn til firmafesten, og samtidig sørge for, at de hygger sig!

  Der er faciliteter til fægtning i København, Århus og andre store byer i Danmark.