Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Faldskærmsudspring


  Mand i færd med et faldskærmsudspring - fantastiskHvorfor er faldskærmsudspring en oplevelse for livet?

  Et faldskærmsudspring er en fantastisk oplevelse, som alle bør prøve. Du springer ud i den fri luft fra et fly i ca. 3.000 meters højde, hvorefter du er i frit fald i 35 sekunder, inden faldskærmen udløses. Faldskærmen udløses automatisk, så sikkerheden vil altid være i top.

  Det er muligt at springe i faldskærm de fleste steder i landet. Der er en række tilbud i de store byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense. Der er dog også muligheder uden for de store byer, så når du skal prøve et faldskærmsudspring er det ligegyldigt, om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Konfrontér din frygt og få en uforglemmelig oplevelse ved at springe faldskærm i en by nær dig.

  Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal springe i faldskærm?

  Som udgangspunkt har du to forskellige valgmuligheder, når du skal lave et faldskærmsudspring. Enten kan du lave et solospring eller et tandemspring. Når du laver et solospring, vil du først få et begynderkursus. Derved sikres det, at du har helt styr på situationen, før du kaster dig selv ud af flyet. Ved tandemspring hopper du sammen med en instruktør med stor erfaring. Derfor skal du blot koncentrere dig om at nyde den fabelagtige oplevelse! Ved tandemspring vil du typisk også få en instruktion i, hvordan selve springet og landingen vil foregå.

  Opsummerende vil et solospring være mere omfattende i kraft af mere undervisning og praktiske øvelser, mens et tandemspring er hurtigere overstået.

  Alle aldre kan som udgangspunkt prøve kræfter med faldskærmsudspring. Det eneste fysiske krav er, at du vejer mellem 35 og 110 kilo. Bærer du briller er dette heller ikke et problem. Du vil få uddelt specielle briller, der passer ud over dine egne briller, så du kan nyde hele udsigten under hele springet. Foretrækker du at mærke suset ved at flyve gennem luften gennem en simulator, kan det helt sikkert anbefales at prøve en tur i en jagerflys simulator.