Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Flyboard


  Flyboarding er ekstremt sjovtHvad er flyboarding?

  Flyboarding er et forholdsvist nyt fænomen. Flyboardet bliver også kaldt en water jetpack. Dette navn dækker ganske udmærket, hvad det er. Kort fortalt skubber flyboardet vand nedad, således du bliver skudt op i luften. Det gør, at du vil være i stand til at flyve over vandoverfladen. For de øvede vil du ligeledes være i stand til at lave flyboarding tricks både i og over vandet. Typisk vil du være i stand til at komme 2-3 meter over vandets overflade.

  Hvorfor er flyboarding en sjov aktivitet?

  Flyboarding er typisk noget, man forbinder med eksotiske egne som Fiji eller Dubai. Det er dog også muligt at prøve kræfter med aktiviteten her i Danmark. Flyboard i Århus og Horsens er fast, mens der i perioder også er mulighed for flyboarding i Skagen og Vejle. Når du bestiller flyboarding vil du også få udleveret en våddragt, samt en grundig instruktion i hvordan man benytter flyboardet. Det er meget simpelt at lære at betjene flyboardet, så de fleste kan afprøve denne sjove sommer aktivitet! Det kræves dog, at du er over 12 år gammel og kan svømme.

  Da flyboarding afvikles i havet, er det kun muligt at prøve det i sommer halvåret. Det vil sige, at sæsonen strækker sig fra 1. april til 30. september.

  Flyboard prisen varierer alt efter, hvor lang tid du ønsker. Standardtiden er 15 minutter, men det vil dog også være muligt at tilkøbe 10 ekstra minutter, så den totale tid vil blive 25 minutter. Denne tid inkluderer ikke den førgående instruktion, hvilket vil sige, at du får 15 fulde minutter på flyboardet.

  Selve aktivitet blev opfundet i 2011. Det vil sige, denne sport er helt ny. Det er derfor en perfekt aktivitet til at prøve, hvis du søger en helt ny og unik oplevelse. En ideel måde at hygge sig på stranden!