Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Formel 1 simulator


  Hvorfor er en Formel 1 simulator en sjov aktivitet?

  Har du altid drømt om at sætte dig ind i det ypperste motorsporten kan tilbyde? Så er en tur i Formel 1 simulatoren en god start. Selvom det er et Formel 1 simulator spil, bevirker de 3 vinklede skærme til, at du får en meget autentisk oplevelse. Du har 180 graders udsyn, og cockpittet er designet til at ligne det rigtige. Du vil derfor få en oplevelse, der er så tæt på den originale som overhovedet muligt. Der er force feedback i rattet. Det betyder, at du vil føle hver en ujævnhed i vejen. Oplevelsen varer 15, 30 eller 60 minutter.

  Med i oplevelsen inkluderer en introduktion af en instruktør, så du er sikret den bedst mulige oplevelse. Som udgangspunkt kan du vælge mellem en basis oplevelse og en avanceret. Basis oplevelsen finder sted på en knap så teknisk krævende bane som Monza. Den avancerede oplevelse vil inkludere regnvejrskørsel og pitstops. Kort sagt er der noget for enhver smag. Fra dem der blot ønsker at afprøve sig selv mod de 750 hestekræfter, til dem der ønsker den fulde og autentiske Formel 1 oplevelse.

  En oplagt aktivitet at kombinere Formel 1 med er en tur i F16 simulatoren. Denne oplevelse bliver samme sted, så der er rig mulighed for både at blive kongen af luften og landevejen.

  Hvem kan prøve Formel 1 simulatoren?

  På nuværende tidspunkt er der to steder i landet, du kan prøve simulatoren. Det er YouFly, der står bag. Den ene Formel 1 simulator er i Århus. Den anden simulator er i Roskilde. Der er derfor god mulighed for at prøve kræfter med Formel 1 raceren, hvad end du bor i Jylland eller på Sjælland.

  Du skal være minimum 12 år gammel for at sætte dig bag rettet i simulatoren.