Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Gokart


  Kør en tur i gokart med vennerne eller kollegaerneHvorfor er gokart en sjov aktivitet?

  Gokart er en fantastisk mulighed for at få afprøvet sin indre fartdjævel. At køre gokart med sine venner eller kolleger er en fantastisk måde at få den indbyrdes konkurrence i top. Gokart er en eminent kombination af teknik og taktisk snilde og handler om meget mere end blot at have en tung højrefod.

  Gokart til polterabend er en klassiker, hvad angår aktiviteter. Tilbring en testosteronfyldt dag med gokarts og få afgjort én gang for alle hvem der er hurtigst. Kombinér gokart med en runde paintball, og du har opskriften på en sjov polterabend!

  Alternativt er gokart også en fremragende teambuilding øvelse. Eksempelvis er løbstypen Le Mans oplagt til at skabe sammenhold og samarbejde. Løbstypen følger virkelighedens version af Le Mans, hvor man bliver inddelt i hold og derefter kæmper mod andre hold.

  Et supplement til gokarts kunne være at prøve en Formel 1 simulator. Det vil give en god mulighed for at afprøve sin køreteknik både på banen og simulatoren.

  Hvad skal jeg særligt være opmærksom på i forbindelse med gokart?

  Der er nogle forholdsregler, vedrørende hvem der kan deltage i gokart. Hvis det er et åbent løb, skal man være fyldt 15 år. Er det et lukket løb, er det dog dig, der har ansvaret, hvorfor det vil være muligt for personer under 15 år at deltage. Visse gokarts kræver dog et kørekort og en vis erfaring med gokarts.

  Der er også en række højdemæssige krav. For at benytte en voksen gokart skal man være minimum 150 centimeter høj. For at benytte en børne gokart skal man være 110 centimeter høj. Nogle steder tilbyder dog en såkaldt Twin-kart. Denne gokart går det muligt for personer helt ned til 90 centimeter at sidde som passager i gokarten. Dermed kan selv de mindste være med!

  Mange steder i landet tilbyder gokarting. Du kan blandt andet køre gokart i København og Aarhus, som er hjem til Racehall. Racehall er Europas største indendørs racerbane. Danmark har altså rigelig med muligheder for at køre ræs, så det er bare at komme igang!