Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Golfsimulator


  Hvorfor prøve en golfsimulator?

  Især i vinterhalvåret hvor vejret tit dikterer, at man ikke kan komme på golfbanen er en golfsimulator ideel. Finpuds din teknik ved at få detaljeret feedback. Derudover slipper du for ventetid på banen, så du kan bruge tiden på at forbedre lige netop dit slag. Således vil du være klar til sænke dit handicap yderligere!

  Ud over at være behjælpelig til at finpudse din teknik, er en golfsimulator også den nemmeste måde at opleve eksotiske golfbaner. Nyd fantastiske baner som Augusta National på en hurtig og nem måde. Selve golf oplevelsen er også særdeles god på simulatoren. Teknikken er intuitiv og hurtig, så det føles mere som virkelighed end bare et golfsimulator spil. Du slår til en rigtig golfbold, hvorefter computeren registrerer boldens retning og rotation. Denne teknik gør, at bolden opfører sig præcis på samme måde som i virkeligheden.

  Alle fra de rutinerede til nybegyndere kan prøve simulatoren. Simulatoren giver dig mulighed for hurtigt og effektivt tage et slag golf med dine bekendte. I stedet for at bruge hele dagen på golfbanen er det afgjort på ganske kort tid.

  Der er mange forskellige spiltyper. Der er den klassiske konkurrence om at komme gennem banen på færrest muligt slag. Derudover kan man også dyste i putting, eller hvem der kan drive længest. Kort sagt vil der være rig mulighed til at afholde en indbyrdes konkurrence! Golfsimulatoren er en perfekt start på en polterabend, da man ikke skal bruge lang tid på at få afgjort, hvem der er golfbanens mester, og hvem der er golfbanens skræk.

  Imidlertid er det ikke alle steder, der tilbyder muligheden for at spille golf i en golfsimulator. Det er primært i de store byer Aarhus, Aalborg, Odense og København golfsimulator er en mulighed.

  Kan du ikke få nok af simulatorer, kan det også anbefales at kigge nærmere på Formel 1 simulatoren og F16 simulatoren.