Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Grill catering


  Grill catering er altid et sikkert hit - alle elsker jo grill madHvorfor er grill catering så populært?

  Grill mad er lige så essentielt til sommerfesten som det gode vejr. De store forventninger til maden gør også, at grill catering er enormt populært. Leverandørerne af grill maden er dedikerede i deres forsøg på at skabe den bedst mulige smagsoplevelse. Derfor er det oplagt, at lade de professionelle om at lave maden. Derved vil du også selv have mulighed for at koncentrere dig om andre dele af sommerfesten. Et klassisk eksempel på grill catering er den helstegte pattegris. Typisk tilbyder catering virksomheden også mulighed for at bestille normal mad ud af huset. Ydermere kan du typisk også skræddersy din menu, så den passer perfekt til dig og dit selskab.

  Især hvis du skal afholde en stor fest, vil catering være en perfekt løsning for dig. Grill mad er et sikkert hit blandt danskere, så grill catering synes at være et match made in heaven.

  Praktisk information i forbindelse med grill catering

  Normalvis vil der være et minimums antal kuverter, man skal bestille før, du kan bestille grill catering. Dette antal vil typisk være fra 8-35 som minimum afhængigt af leverandøren.

  Da der er tale om råvarer, vil der typisk også være påkrævet, at der betales et depositum. Depositummet er normalvis 50 % af totalprisen, men det kan variere. Ligeledes skal ændringer til bestilling laves i god tid. Sædvanligvis mindst 8 dage før.

  Nogle leverandører påkræver også et ekstragebyr, hvis du ønsker, at kokke skal tage ud til din fest og tilberede måltidet. Dette afhænger dog af antallet af bestilte kuverter og den valgte leverandør.

  Grill catering er tilgængeligt i hele Danmark. Det er derfor ligegyldigt, om du ønsker at få grill catering til din fest i Århus, København eller et helt tredje sted. Generelt er catering service på Sjælland og Jylland særdeles populært, hvorfor antallet af leveradører er tilsvarende stort.