Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Grill udlejning


    Lej en grill - fordi alle elsker mad fra grillenHvorfor leje en grill til jeres fest?

    Grillmad er altid påskønnet til sommerfesten. Det er dog ikke altid din egen grill vil være nok til at bespise alle gæsterne. I disse tilfælde er det ideelt at leje en grill. Derved slipper du for at købe en ekstra grill blot til et enkelt arrangement. For eksempel vil det være oplagt at leje en grill til helstegt pattegris da disse tit ikke kan være på en almindelig grill. Der er adskillelige forskellige størrelser, du kan leje din grill med, så den passer perfekt til netop din fest, Derudover tilbydes der også en række forskellige typer af grill, så du kan leje en grill hele året rundt, At leje en grill er altså en fantastisk måde at sikre at alle dine gæster hurtigt, nemt og effektivt får noget velsmagende sommermad, der helt sikkert vil falde i god jord hos de fleste.

    Ønsker du det, er det også muligt at leje en grill og grillmester. Ved at leje en grill med kok er du helt sikker på, du får den bedste oplevelse bag grillen! Det er muligt at leje en grill i hele Danmark. Fra København og Århus til mere provinsielle byer så hvad enten din fest finder sted i storbyen eller på landet, kan du leje en grill til din fest!

    Ønsker du blot den dejlige grill mad, men ønsker egentlig ikke at lave maden selv, kan det også varmt anbefales at bestille grill catering. Derved får du den gode mad, uden selv at skulle have ansvaret for at lave maden.

    Alt afhængigt af leverandøren af grillen, vil det være muligt at få leveret grillen til din hjemmeadresse. Dette skal dog aftales med den individuelle forhandler. Nogle leverandører tilbyder rengøring af grillen som en del af deres service, mens andre skal have et ekstra beløb for denne ydelse. Hvis du skal leje en grill til sommerfesten, kan det også anbefales at leje grillen i god tid, da det typisk er i denne periode, der er mest travlt. Nogle udlejere tager depositum for leje af grillen, mens andre har en selvrisiko.