Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Håndlæsning


  Få viden om dit liv via håndlæsningHvorfor er håndaflæsning sjovt for alle?

  Håndlæsning er en alternativ og til tider grænseoverskridende aktivitet, du kan lave med dine gæster. En håndlæser kan ved hjælp af linjerne i din hånd læse din hånd. Linjerne afslører blandt andet noget om din personlighed, karriere og helbred. Blandt andet kan en håndaflæsning af livslinien fortælle om energien i dit liv.  Til tider kan denne læsning være grænseoverskridende, da det vil anspore en dybere refleksion over, hvem du er. Da håndaflæsning er dybt personligt, bliver seancen naturligvis også udført privat.

  Skal du holde en polterabend, vil håndaflæsning være en alternativ og nærmest spirituel måde at starte aftenen. Ved at hyre en håndlæser, vil du få en håndlæsning guide, der vil tage dig og dit selskab på en emotionel rejse.

  Mange håndaflæsere er meget bevendt i, hvad der kan beskrives som alternativ videnskab. Det vil sige at kompetencer som drømmetydning, clairvoyance og healing sandsynligvis også er inden for deres kompetencer. Ligeledes tilbyder nogle håndaflæsere håndaflæsning online. Dette fungerer ved, at man kan emaile et billede af sine hænder til håndaflæseren. Herefter vil håndlæseren aflæse dine hænder som normalt.

  Er håndlæsning overtro eller reel videnskab?

  Håndlæsning virker ved første øjekast som en pseudovidenskab á la spådomskonen i det lokale tivoli. Håndlæsning har eksisteret i årtusinder og blev først praktiseret i Kina og Indien omkring 2000 år f. Kr. Da håndaflæsning har eksisteret så mange år, kan det måske gøre aktivitet mere legitim. Hvis det blot var fup og fantasi, ville det sandsynligvis ikke kunne overleve tidens gang. Det endegyldige svar på spørgsmålet er dog ikke fundet endnu. Derfor er det blot at tage aktiviteten for det, som det er og ikke forvente 100 % akkuratesse i forudsigelserne.

  Uagtet om du tror på håndaflæsning eller ej, er det en utrolig sjov aktivitet, der uden tvivl vil få dig til at tage stilling til dine værdier i livet. Derfor er denne aktivitet god, sjov og måske endda sund for dig - især hvis du står overfor livs ændrende omstændigheder som et bryllup.