Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Hardball baner


  Find en hardball bane nær digHvorfor er hardball så populært?

  Hardball er en aktivitet, der har opnået større og større popularitet i Danmark de seneste år. Den primære årsag til dette er, at våbenene man benytter, har utrolig stor lighed med ægte våben. Denne aktivitet er det tætteste, du kommer på autentiske våben uden at have den ægte vare i hånden. For eksempel kan du opleve at stå med en hardball sniper og skyde dine venner på afstand. Kort sagt er der et utal af hardball våben, der ligner virkelighedens våben. Vær dog opmærksom på, at hvis du blot lejer et våben, vil det typisk være en semi-automatisk våben.

  Hardball er ideelt, hvis du skal holde en polterabend for en brudgom, der har en soldat gemt i maven. Typisk er arrangørerne fleksible omkring længden af spillet m.m. så det er særdeles nemt at arrangere en perfekt aktivitet til festen. Typisk er der et minimumskrav til antallet af spillere på 8 personer.

  Da de forskellige game modes kræver en stor grad af kommunikation og taktisk snilde, vil hardball også være ideelt i teambuilding sammenhænge. Ved god og klar kommunikation vil det typisk være muligt at slå modstanderens hold og vinde håneretten på kontoret!

  Det er muligt at spille hardball i hele landet. Typisk er hardball banerne ved de store byer København og Århus.

  Paradoksalt skydes hardball kugler af softguns, men lad ikke navnet snyde dig. Der er absolut ikke tale om våben, der ikke skyder hårdt. Dog skal det siges, at våbnene ikke er i stand til at forårsage mere skade end et blåt mærke.

  Hardball vs Paintball

  Ved første øjekast virker hardball og paintball meget hinanden. Aktiviteterne har dog en række forskellige. Først og fremmest er hardball langt mere autentisk end paintball, hvad angår våbnene. Dertil skydes der i hardball med små plastickugler, mens man i paintball benytter kugler med maling. Malingen gør det svært at snyde om, hvorvidt man er blevet ramt eller ej. Dette er sværere at håndhæve i hardball, hvorfor man opererer under et såkaldt "Code of Honour". Det betyder, at du selv skal vurdere, hvornår du er blevet ramt. Selve våbnene er også mere komplicerede at håndtere i hardball end i paintball, hvor det er særdeles simpelt at reloade og skyde våbnet.

  Hardball er altså mere til entusiasten, som påskønner den virkelighedstro fornemmelse aktiviteten giver. Er du mere til den lidt hurtigere form for krig, er paintball måske mere til dig.