Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Helstegt Pattegris


  Få leveret helstegt pattegris i både Jylland, Sjælland og Fyn

  Helstegt pattegris er et sikkert hit til enhver festlig anledning. Det første du skal tage stilling til er, om du ønsker gris med kok eller gris som grill selv. Hvis firmaet skal stille en kok til rådighed er det naturligvis lidt dyrere, men til gengæld står de så også for alt arbejdet med tilbedredning af grisen samt efterfølgende oprydning.

  I langt de fleste tilfælde vælger folk at få en professionel kok til at grille den helstegte pattegris, da hele processen omkring det er et stort stykke arbejde, og at grisen trods alt bliver bedre, når en erfaren kok sørger for tilberedningen. En professionel kok har helt styr på opskriften, og han kan dermed garantere, at maden kommer til at smage himmelsk. Som arrangør af festen har du helt sikkert også nok at se til på dagen, så det er fint at få lidt hjælp til denne del, så du ikke skal stå med det hele selv.

  Hvordan foregår bestilling af en helstegt pattegris?

  • 1) Vælg om du vil have en professionel kok til at stå for det hele, eller om du blot vil have leveret grisen og en grill, eller endda selv stå for afhentning.
  • 2) Vælg hvilken type helstegt pattegris du ønsker
  • 3) Vælg evt. tilbehør dertil
  • 4) Vælg antal kuverter
  • 5) Vælg hvor og hvornår grisen skal leveres

  Når bestillingen er gennemført skal du ikke bekymre dig mere om den helstegte pattegris, og du kan dermed gå videre med nogle af alle de andre opgaver, du sikkert skal have løst i forbindelse med din fest.

  • 6) På dagen ankommer kokken med grisen 4-5 timer inden maden skal serveres
  • 7) Kokken skærer grisen ud løbende som gæsterne kommer hen til grillen
  • 8) Efter spisningen rydder kokken pænt op efter sig, og tager alt sit udstyr med igen
  • 9) Du betaler kokken kontant inden han smutter, og siger "tak for denne gang".

  Skal jeg grille den selv eller få en kok til det?

  Når du skal bestille en helstegt pattegris, er der mange af valgene, du skal tage, som umiddelbart ikke er så svære. Du ved formentlig, hvor mange i bliver, hvornår i skal spise, og om i har brug for tilbehør til grisen - så disse informationer kan du hurtigt udfylde ved bestilling. Men det bliver lidt sværere, når du skal tage stilling til hvorvidt du ønsker at grille grisen selv eller bestille en kok med, som ordner det hele for jer. I vores øjne afhænger dette valg af forskellige ting. Måske har du selv prøvet at grille en pattegris før, og vil derfor ikke have noget problem med at lave den lækker indeni og sprød på ydersiden. Eller måske har du ikke prøvet det før, men ser det som en sjov udfordring. I så fald bør du jo fravælge kokken.

  Argumenter for at grille grisen selv:

  • Du kan hygge dig med selve tilberedningsprocessen
  • Du kan spare penge

  Det der bare ofte er udfordringen er, at når du står med en hel flok gæster til en fest, som du gerne vil servere noget lækker mad for, så vil du ikke risikere at pattegrisen ikke bliver, som den skal være. Derfor er det måske ikke lige det rigtige tidspunkt at afprøve dine egne evner inden for feltet.

  Argumenter for at få en kok til at tilberede grisen:

  • Du kan være sikker på, at grisen bliver tilberedt perfekt, fordi kokken har prøvet det massevis af gange før
  • Du sparer en masse tid i de pressede timer lige før gæsterne ankommer
  • Du slipper for selv at stå for oprydning og rengøring

  Kan jeg få leveret i både Jylland, Sjælland og Fyn?

  Der findes mange gode slagtere og andre firmaer i hele Danmark, som leverer nogle fantastisk lækre helstegte pattegris til alle former for arrangementer. Du kan få leveret helstegt pattegris i alle dele af Danmark, både Jylland, Sjælland og Fyn. Når du vælger et firma, skal du dog være opmærksom på, om de tilbyder levering i din by, da det ikke er alle, der er landsdækkende. Typisk dækker firmaerne på Fyn hele det område, ligesom dem på Sjælland dækker alle byer der, men i Jylland kan de godt kun dække fx Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland eller lign. Generelt er levering til Østjylland ganske problemfrit, eftersom storbyen Aarhus findes i nærheden.

  Bor du i en af landets store byer som København, Aarhus, Odense eller Aalborg har du dog ekstra mange valgmuligheder, idet udvalget af slagtere naturligvis er størst her. Der er dog også masser af muligheder i de næststørste byer som Esbjerg, Viborg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg mv., så uanset hvor du bor, kan du helt sikkert få leveret en rigtig lækker gris til din fest.

  En helstegt pattegris kan bestilles både til private fester og firmaarrangementer, uanset størrelse. De fleste grise er dog anslået til at kunne mætte minimum 30-40 personer - hvis I er færre end dette kan der dog i mange tilfælde også godt findes en løsning. Prisen pr. person vil dog naturligt være højere, hvis I er få, specielt hvis I har en slagter til at tilberede grisen for jer, idet slagterens tidsforbrug vil være det samme, uanset om han skal tilberede gris til 10 eller 50 personer.

  Derfor kan det prismæssigt give bedst mening at bestille helstegt pattegris, når man holder en fest med mange mennersker, men det er naturligvis helt op til jer. Vi guider dig kun til slagtere, som leverer gode danske pattegrise, der har en lækker smag og sprøde sværd. Både grisen og evt. medfølgende tilbehør er altid af den bedste kvalitet.

  Vi kan levere helstegte pattegrise til alverdens arrangementer hele året rundt, og specielt bliver der serveret mange pattegrise i perioden fra april til august, hvor vejret er godt i Danmark, og hvor der dermed bliver holdt en del fester og andre arrangementer, hvor en helstegt pattegris er oplagt. Vær derfor opmærksom på at du skal bestille grisen i god tid i disse måneder, da efterspørgslen er størst her.

  Vi oplever, at det at servere en helstegt pattegris ikke blot sikrer, at gæsterne bliver mætte af en lækker portion mad, men faktisk også at dette bliver et populært samtaleemne iblandt gæsterne, idet hele processen omkring at tilberede en hel gris vækker interesse hos mange. Det er altså noget mere spændende end blot at få leveret fade med mad direkte til døren som ved traditionel catering.