Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Hestevognskørsel


  En tur i hestevogn er hyggeligt, og et blik tilbage til en svunden tidHvorfor skal I vælge hestevognskørsel?

  At køre i hestevogn er som at køre baglæns i Danmarks historie. Tag en pause fra hverdagens stress og høje tempo og nyd en afslappende hestevognstur gennem den fantastiske danske natur. Hvis du vil overraske din bedre halvdel med en romantisk date, vil en idyllisk hestevognstur gennem skoven med garanti falde i god jord. For det meste vil der være mulighed for at leje en tildækket hestevogn, så selv det ustadige danske vejr ikke vil være en hindring for jeres tur i skoven. En hestevognstur er en fantastisk måde at nyde naturen og hinandens gode selskab og sætte den hektiske hverdag i perspektiv. Så det er blot at pakke en madpakke og bestille en hestevognstur ud i det danske land!

  Til konfirmanden:

  Skal du konfirmeres, vil hestevognskørsel også være en fantastisk mulighed for at lave et mindeværdigt exit fra kirken. Hestevognen vil vente ude foran kirken og kører dig direkte til der, hvor din fest foregår. Dette transportmiddel er især mere praktisk, hvis du bor i en af storbyerne, da en limousine vil være svær at manøvrere i traffik. Nogle hestevognsudlejere tilbyder desuden muligheden for at musikere kan sidde i vognen og spille musik. Alternativt kan du medbringe din egen musik, så du kan nyde din hestevognstur til fulde!

  Til brudeparret

  Leder du efter den perfekte og romantiske måde at blive transporteret til og fra kirken er en hestevogn et godt bud. Hestevognen er med til at skabe en næsten prinsesseagtig stemning, så du sikrer at brylluppet bliver præcis, som du ønsker. Derfor kan du naturligvis også skræddersy vognens udseende, såvel som kuskens tøj.

  Der er en række mindre leverandører, der tilbyder hestevognskørsel. Det betyder, at hvad enten du ønsker hestevognskørsel på Sjælland, Jylland eller Fyn, så vil der sandsynligvis være en leverandør tæt ved dig.