Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Hoppeborg udlejning


  Børnene elsker hoppeborg, og det gør de voksne faktisk også

  Børns største ønske til deres fødselsdagsfest er at have en hoppeborg. Skal du for eksempel holde en fødselsdag for dit barns skoleklasse, er du sikker på, at dit barn vil være lykkelig over at have sin helt egen hoppeborg. En hoppeborg er en perfekt aktivitet for børn, da de kan få lov til at kombinere fysisk aktivitet med sjov og leg, som de selv står for. Det vil sige, alt du behøver gøre for at sørge for den bedste underholdning er at opsætte hoppeborgen, og derefter læne dig tilbage og nyde børnenes glæde.

  Du kan leje en billig hoppeborg over hele Danmark. Priserne varierer meget fra leverandør til leverandør. Du kan leje en hoppepude fra 700 kroner pr dag, mens en hoppeborg typisk koster 1200 kroner pr dag. Prisen afhænger primært af, hvor stor du ønsker hoppeborgen skal være samt hvor i Danmark du holder din fest. Typisk er en hoppepude billigere end en hoppeborg, da der er kræset mere for detaljerne ved en hoppeborg.

  Alle hoppeborge er oppustelige, og det er rigtigt nemt at opsætte hoppeborgen og kræver faktisk bare en blæser, som du typisk får med af det firma der udlejer den. Derefter er det blot at vente på hoppeborgen bliver blæst op. Det er hurtigt og nemt, og kræver ikke engang at der kommer en person ud og går det. Netop derfor kan du også booke en hoppeborg billigt.

  Se med her hvor nemt det er!

  Hvor kan jeg leje en hoppeborg?

  Leje af hoppeborg er muligt i både Jylland, Sjælland og Fyn. For Sjælland og Fyns vedkommende er der typisk udlejningsfirmaer som dækker hele det område, men i Jylland kan det være nødvendigt at finde et firma der dækker den del du bor i, fx Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland eller Sønderjylland. Nogle udlejningsfirmaer tilbyder dog landsdækkende service, så her behøver du ikke at bekymre dig om dette. Du behøver altså ikke at bo i de store byer som Aalborg, Odense og Aarhus - eller endda København - for at kunne leje en hoppeborg til din fest.

  Når du har fundet en leverandør af hoppeborg udlejning skal du blot vente på at den bliver leveret, og du kan dermed tage dig af de mange andre praktiske opgaver i forbindelse med dit arrangement i mellemtiden.