Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Indendørs fodbold


  Tag vennerne eller kollegaerne med til et spil indendørs fodbold og få sved på panden

  Indendørs fodbold er en sikker vinder, hvis du skal ud og lave noget aktivt sammen med enten vennerne eller kollegaerne. Alle har prøvet at spille fodbold før, så selvom folk ikke er på samme niveau, så er der garanti for nogle sjove kampe med sved på panden.

  Der er en række gode indendørs fodboldbaner i Danmark, men de færreste er dog offentligt tilgængelige. Typisk kan du leje banerne på timebasis, og prisen svinger meget fra bane til bane.

  Vi arbejder på at samle en liste med indendørs fodboldbaner i hele Danmark - både de store byer som København og Aarhus, men også bare Sjælland, Jylland og Fyn generelt. Kom snart tilbage.

  Hvad er specielt ved indendørs fodbold?

  regler, øvelser, taktik

  Husk fodboldstøvlerne

  Der findes et kæmpe udvalg af fodboldstøvler fra de forskellige producenter, men det vigtige er at du får valgt et par der er beregnet til indendørs fodbold. Der er nemlig forskellige fodboldstøvler til hhv. græs, kunstgræs, grus, street, indendørs og så videre.

  Det næste du så kan gøre dig klart er, om du har et favoritmærke iblandt producenterne af fodboldstøvler. Langt hen af vejen er det en smagssag hvilket mærke man foretrækker, så her skal du trække på din eventuelle erfaringer, og så gå ud fra det. Hvert mærke har hver deres stil, både hvad angår kvaliteten og udseendet af fodboldstøvlerne. De tre rigtig store producenter inden for fodboldstøvler er Nike, Adidas og Pum, og i Danmark er et mærke som Hummel også populært.

  Eksempelvis er Puma kendte for at lave nogle højkvalitets læderstøvler, som er sorte og ganske anonyme i udseendet, mens fx Nike laver mange letvægtsstøvler i spraglede farver. Men det er igen helt op til din smag, hvad du foretrækker. De fleste fodboldstøvler er enten sorte, hvide eller blå, men der findes også støvler i alverdens andre farver.

  Der laves selvfølgelig både fodboldstøvler til mænd, kvinder og børn, selvom udvalget til mænd dog er absolut størst. Det kommer sig ganske enkelt af, at mænd spiller mere fodbold, og dermed er efterspørgslen efter dem større. Det samme gælder for efterspørgslen efter fodbolde til mænd kontra kvinder, og ligeledes med fodboldtrøjer.

  Når du køber fodboldstøvler på internettet skal du naturligvis være opmærksom på, at du enten kender din størrelse på forhånd, eller at der er mulighed for at bytte dem, hvis de ikke passer. Der er massevis af størrelser at vælge imellem, og en af fordelene ved at handle online er også, at butikkerne på internettet næsten altid har din størrelse på lager, modsat de fysiske butikker.

  Og hvad nu med selve fodbolden?

  Når du lejer en indendørs fodboldbane, så følger der ofte en fodbold med. Men tjek det lige for en sikkerheds skyld. Ellers må du ud og købe en selv. Også her er det vigtigt at du køber en der er beregnet til indendørs fodbold.

  Der findes et hav af fodbolde af en fin kvalitet til salg online helt nede fra 100 kr. Der er ingen tvivl om, at der er forskel på kvaliteten af forskellige fodbolde, da der ligger en teknisk avanceret proces bag produktionen af en fodbold.

  Nogle billige fodbolde er fx lavet af plastik, hvilket i en professionel fodboldspillers øjne gør dem markant dårligere at spille med, i modsætning til fodbolde af høj kvalitet, som er lavet af læder med stort omhu.

  Er billige fodbolde i god nok kvalitet?

  Ja, det kan de godt være. Pris og kvalitet følges ikke nødvendigvis ad. Specielt hvis du finder nogle af de gode fodbolde på tilbud eller udsalg, så kan du gøre et rigtig godt kup. Ofte vil de billige fodbolde være helt fine til amatørbrug. Forskellen på fodboldene er ofte kvaliteten af det materiale de er lavet af. Fodbolde til lave priser er typisk lavet af plastik, mens dyrere bolde er lavet af læder. Og kvaliteten af dette læder kan så også variere.

  Du kan ofte finde nogle gode fodbold til gode priser fra et mærke som Monta, eller et mere dansk-kendt mærke som Select. Select har generelt et ekstremt bredt udvalg af kvalitetsfodbolde til ethvert formål, så hos dem vil du garanteret kunne finde en fodbold der passer til lige præcis dit behov og din pengepung.

  Og hvilken fodboldtrøje skal du så spille i?

  Du behøver selvfølgelig ikke nødvendigvis spille i en decideret fodboldtrøje, men det kan da overvejes.

  Måske har du et favorithold eller måske vil du bare have en fed fodboldtrøje?

  Uanset hvad, så er internettet det helt rigtige sted til at finde lige præcis den trøje du leder efter. Du finder et kæmpestort udvalg online, fra alle de klubber der er bare en lille smule populære i Danmark.

  Måske leder du efter en landsholdstrøje eller en klubtrøje. Af klubtrøjer kan du vælge i mellem trøjer fra klubber i ligaer såsom Premier League, La Liga, League 1, Serie A, Bundesligaen og selvfølgelig Superligaen. I Danmark er klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal alle ekstret populære - de har det tilfælles, at de alle er fra enten den spanske eller engelsk liga, som uden tvivl er de mest populære udlandsligaer.

  Hvad angår prisen for sådan en fodboldtrøje, så er der en meget klar tendens til, at de nyeste trøjer er markant dyrere end dem der er bare en enkelt sæson eller to gamle. Sidstnævnte er nemlig rigtig ofte på udsalg. De aktuelle klubtrøjer koster typisk op imod 700 kr.