Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Indendørs ski


    Hvorfor er indendørs ski den perfekte aktivitet for jer?

    Hvert år valfarter utallige danskere til Norge, Sverige og Alperne for at stå på ski. Danmark er ikke just kendt for at have de bedste udendørs forhold til skiløb. Derfor må man benytte sig af det næstbedste - indendørs ski! Måden det foregår på er, at man står på ski på store rullebånd med en tilknyttet motor. Dette simulerer ganske udmærket den klassiske følelse af at stå på ski. Derfor er indendørs skiløb en oplagt aktivitet, hvis i ønsker at finpudse skiteknikken før turen til Østrig, eller i blot ønsker at prøve at stå på ski. Det vil sige, indendørs ski er relevant for dig, hvad enten du er meget erfaren eller nybegynder. Så længe du har interessen og lysten i skisport

    Der kan være omkring 3 personer på rullebåndet af gangen inklusiv en instruktør, som styrer båndet. Farten og hældningen på båndet kan justeres, så selv hvis du er en erfaren skiløber, vil du have mulighed for at blive udfordret. Instruktørerne er meget erfarne, så de stopper omgående båndet, hvis uheldet skulle være ude, og du falder.

    Prisen for at stå på indendørs ski i Danmark er omkring 200 kroner for 30 minutter. Du kan lave aktiviteten flere steder i Danmark. Der er en nyligt bygget indendørs skibakke i Århus, mens der ligeledes findes en indendørs skibakke i Rødovre. Du har derfor mulighed for at prøve kræfter med indendørs skiløb, uanset om du er fra Jylland eller Sjælland!