Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Isvogn


  Alle elsker is - så bestil da en isvogn

  Hvorfor er en isvogn altid et hit?

  Står sommeren for døren, er en isvogn et sikkert hit for både store og små. Ved at leje en isvogn til din fest sikrer du dig, at dine gæster kan hygge sig med en af de bedste sommerdesserter! Mange udlejere af isvogne tilbyder en mobil isvogn, så du kan leje din helt egen isvogn til din havefest og sikre at dine gæster ikke skal vente alt for lang tid på deres is.

  Isvogn udlejning er muligt i det meste af landet. Så skal du holde din fest i storbyerne København, Århus eller Odense er det intet problem at hyre en isvogn. Er din fest derimod ikke i de større byer, tilbyder de fleste udlejere at køre til din fest mod et beløb takseret på antallet af kilometer kørt.

  Hvor mange personer kan en isvogn servicere?

  Antallet af personer en normal isvogn kan servicere er afhængigt af en række faktorer. Typisk kan en isvogn servicere ca. 75 mennesker, men antallet varierer fra udbyder til udbyder. Desuden er det afhængigt af hvor meget is dit selskab spiser! Vores råd er derfor altid at rådslå dig med udlejeren af din isvogn, så du er sikker på at finde den helt rigtige løsning til din fest.