Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Juletræssalg online


  Den danske service Treemy har nu gjort det muligt at få leveret juletræer af høj kvalitet direkte hjem i stuen. Vælg blot træets højde og evt. en fod, så fælder de træet, og herefter får du det leveret inden for få dage. Nemt, praktisk og billigt.

  SE UDVALGET AF FLOTTE JU-LETRÆER - KLIK HER

  Hvilken type juletræ skal jeg vælge?

  Der er forskellige arter af juletræer, men 9 ud af 10 juletræer der bliver solgt i Danmark er Nordmannsgran. Og hvorfor er det så lige præcis denne type der er så populær? Det er det fordi Nordmannsgran uden sammenligning har den bedste kvalitet, specielt når det kommer til holdbarhed. Mens Nordmannsgran kan holde hele juleperioden, så kan fx Rødgran kun holde i få dage inden alle nålene er faldet af. Nordmannsgran er dog også en smule dyrere, men dens popularitet i Danmark viser tydeligt, at det alligevel er en god investering.

  Hvad koster det at købe juletræer online?

  Prisen afhænger af to ting; størrelsen og hvorvidt du skal have en juletræsfod med eller ej. Træerne fås ned fra 1 meter i højden op til 2 meter, og fødderne fås enten i træ eller i en mere avanceret udgave.

  Prisforskellen på de forskellige størrelser i højden er ikke særlig stor, og det største juletræ koster 499 kr. inkl. levering. Dette er et par hundrede kroner billigere end et tilsvarende træ købt i hovedstadsområdet, og tilmed slipper du altså for at fragte træet selv.

  Juletræsfoden af træ kan du købe med til 2 meter-træet for blot 50 kroner, og hvis du hellere vil have den avancerede juletræsfod med som er praktisk og af høj kvalitet, og som oven i købet kan indeholde vand hvilket forlænger træets friskhed, så kommer du af med 250 kr. for foden.

  Hvordan foregår levering af juletræer købt online?

  Leveringstiden er maksimalt 4 dage i hele Danmark, og kun 2-3 dage i hovedstadsområdet. For levering inden juleaften er sidste bestillingsdato d. 21. december. Træet fældes først idet du lægger din bestilling, for at sikre den bedst mulige friskhed.

  Alle juletræer fra Treemy bliver sendt med fragtfirmaet Bring. De bliver sendt i en papkasse således at man undgår skader på træet, og fragtmanden leverer træet helt ind i din stue, også selvom du bor i en lejlighed på 11. etage. Dermed undgår du også at skulle bære juletræet hele vejen fra den lille salgsplads, og du undgår derudover at svine hele opgangen til når du ellers skulle bære træet op af trapperne.

  BILLEDER

  Hvordan skal jeg opbevare juletræet efter levering?

  Når dit træ er ankommet til din stue, så bør du straks fjerne evt. plastfolie som træet er pakket ind i - ellers kan det ikke ånde. Når dette er gjort kan du uden problemer lade juletræet stå i papkassen. Du kan dog med fordel lige tjekke træets top for at se om det har taget skade under fragten. I så fald bør du tage kontakt til Treemys kundeservice.

  Faktisk er den bedste temperatur for juletræet mellem 5 og 10 grader, når det skal stå i en længere periode. Så hvis du har mulighed for det, så kan det være smart at stille træet udenfor. Alternativet til dette er at du stiller juletræet i foden med vand. Generelt bør træet komme i vand ca. 2 dage inden juleaften, hvilket vil få det til at se pænere og mere naturligt ud på aftenen.

  Hvordan vedligeholder jeg juletræet?

  Det vigtigste for juletræet efter at det er fældet er, at det får vand (igennem juletræsfoden), og ikke bliver udsat for for meget varme. Undgå derfor at stille træet op ad fx en brændeovn, en radiator og lign., da dette vil udtørre træet.

  BILLEDER

  Pris- og tilfredshedsgaranti

  Når du handler hos Treemy får du både pris- og tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du finder juletræet billigere et andet sted, så vil de matche prisen. Dette er dog betinget af nogle forskellige ting, nemlig; at den anden forhandler kun sælger via internettet, at forhandleren også tilbyder levering til hele landet, at forhandleren også tilbyder levering inden for 3 dage, og at træet har samme kvalitet og friskhed som Treemys.

  Hvad angår tilfredshedsgarantien, så betyder denne ganske enkelt, at hvis du modtager et juletræ som du ikke er tilfreds med, så kan du få tilsendt et nyt.

  Miljøhensyn

  Fordi træerne først bliver fældet når du har lavet din bestilling, så undgår man at der bliver fældet en masse træer som efterfølgende ikke bliver solgt, og som derfor bare går til spilde. Et juletræ optager 11 kg Co2 på et år, så det er altså rigtig sundt for naturen at have stående, og bør derfor ikke fældes medmindre det kan bringe glæde hos en familie i juletiden.

  Hvad er historien bag juletræet?

  Der bliver årligt solgt omkring 2 millioner juletræer i Danmark, så det er altså langt de fleste husstande herhjemme som har et træ stående i stuen juleaften. Men hvorfor er det så normalt?

  Juletræer begyndte at blive benyttet i Tyskland allerede tilbage i midten af sidste årtusinde, og det var igennem de dansk-tyske familier at denne tradition kom til Danmark. Herhjemme blev det første juletræ således tændt i starten af 1800-tallet, så vi var altså lige et par hundrede år efter tyskerne.

  Traditionen i Danmark i dag er, at juletræet placeres i stuen og pyntes med forskellige former for juletræspynt, fx julehjerter og en julestjerne. Stjernen placeres i toppen af træet. Mange mennesker pynter juletræet dagen før juleaften, men nogle gør det også allerede tidligere i december måned.

  Som det ser ud nu i Danmark er 90 % af alle juletræer der bliver solgt af typen Nordmannsgran (Ædelgran), mens det for omkring 20 år siden var meget mere almindeligt at benytte Rødgran. Denne ændring er sket efter at man har fundet ud af at Nordmansgran har en markant bedre holdbarhed og kvalitet, hvilket betyder at træet ikke mister sine nåle nær så hurtigt, og bare generelt er pænere at se på.