Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kajakpolo


    Hvad er kajakpolo?

    Kajakpolo er en actionpræget aktivitet, hvor du er sikker på at få noget motion. Sporten kan bedst beskrives som en blanding af ishockey, håndbold og så selvfølgelig kajakroning. 2 hold af 5 spiller i højt tempo mod hinanden på en ca. 35 meter lang og bred bane. Hver spiller har en pagaj, svømmevest og en kajak. Målet med spillet er at score i målet som er placeret for enden af banen, og fysisk kontakt mellem kajakkerne er tilladt! Er i mange deltagere kan vi varmt anbefale en kajakpoloturnering. Det er super sjovt, og man mærker virkelig den teamspirit denne sport afføder.

    Er det svært at spille? Og hvor kan man spille kajakpolo?

    Der bliver både spillet kajakpolo i klubber, men skal du afholde en polterabend er det også nemt at finde et sted, hvor i kan prøve denne sport. Sporten er naturligvis afhængigt af vejret, så nogle steder er aktiviteten i en svømmehal, mens det andre steder er i havet. Eksempelvis kan du spille kajakpolo ved Bryggen i København og nær Strandbaren i Aarhus.

    Skal du bare teste, hvordan man rent faktisk spiller kajakpolo, så anbefaler vi, at du går ned til din lokale kajakklub. De fleste af disse har alt kajakpolo udstyr og kender alle kajakpolo reglerne, så du er sikker på at spille helt rigtigt. Det er vigtigt, at alle deltagere kan svømme og før spillet går igang gennemgår alle en kæntringsøvelse, således sikkerheden ved aktiviteten er så stor som muligt.