Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Kite Surfing


    Mand der kitesurfer

    Hvorfor er kite surfing en oplevelse for livet?

    Kitesurfing, også kaldet kiteboarding eller dragesurfing, er en sport i vandet, hvor du benytter et bræt med en styrbar drage til at flyve gennem vandet i høj fart. Hvis du er en erfaren kite surfer, kan du endda lave enorme spring på 20 meter mellem bølgerne. Tidligere blev sporten klassificeret som en ekstremsport, men der har været stor fokus på at gøre udstyret mere sikkert, så nu er det "blot" en almindelig sportsgren.

    Kitesurfing er enormt svært at lære, så derfor er det nødvendigt at tage et kitesurfing kursus, før du kaster dig ud i bølgerne. Kitesurfing kurset tager omkring 7 timer, så der er nok at lære! Under kurset vil alt kitesurfing udstyr, der er nødvendigt, blive stillet til rådighed. Idet kitesurfing finder sted i naturen og er meget afhængigt af vinden, er der ingen garanti for, at kurset kan finde sted. Hvis der ingen vind er, kan man ikke kitesurfe, så det er en absolut nødvendighed. Derfor kræver sporten også en smule held fra vejrgudernes side. Alle kurser tager udgangspunkt i, at du er nybegynder, så du skal ikke bekymre dig, hvis du aldrig har prøvet nogen form for surfing. Da sporten foregår i havet, er det kun muligt at kitesurfe i byer ved vandet som Århus, København og Klitmøller.

    Et tip fra os er at lære kitesurfing i Danmark, før du tager på ferie. Derefter kan du så krydre ferien til Fuerteventura eller Mallorca med kitesurfing. Det vil gøre din ferie uforglemmelig, og alt andet lige er det nemmere at lære kitesurfing af dansktalende instruktører end udenlandske.