Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Klatring


    Mand på klatrevæg - klatring er for alle

    Hvorfor er klatring så sjovt for alle?

    Klatring er den perfekte aktivitet til dig, som elsker spænding, fysiske udfordringer og højder. Den typiske klatrevæg er omkring 15 meter høj, så du vil få rig mulighed for at få pulsen op og adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Erfarne instruktører vil guide dig gennem hele forløbet, og derudover har du en sele på, som gør, at selvom du falder, vil du ikke komme til skade. Derfor er klatring også en aktivitet, som alle kan være med på. De fleste tilbyder hold til klatring helt ned til 10 års alderen, så du kan sagtens komme igang tidligt med klatring som sport.

    Foretrækker du blot at have klatring som en aktivitet, kan dette også lade sig gøre. Du kan booke enkelttimer hos de fleste steder, der tilbyder klatring. Vi anbefaler at booke i god tid, da klatring er en populær aktivitet, men hvis du booker i god tid før, er chancerne store for, at det er muligt for dig og dit selskab at prøve kræfter med klatrevæggen.

    Det er muligt at prøve klatring over hele landet. For eksempel kan du prøve klatring i København på Refshaleøen og klatring i Århus ved DGI huset. Det er dog ikke kun i de store byer, du kan klatre. Byer som Odense, Randers og Vejle har alle mulighed for klatring, så derfor er sandsynligheden stor for, at det er muligt for dig at finde en lokal udbyder af klatring, så du ikke behøver at køre alt for langt.