Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Konditorkager


    Kager direkte fra konditoren

    Konditorkager lav selv eller bestil ude fra?

    Har du altid haft en Mette Blomsterberg gemt i maven, kan du selv give dig i kast med at lave konditorkager. Der findes utallige lækre konditorkager opskrifter på alt fra konditorkager med marcipan til konditorkager medaljer. Fælles for alle opskrifter er dog, at de kræver meget tid i køkkenet til at forberede og lave dem.

    Hvis din fest har et større antal deltagere, vil det måske være fordelagtigt at bestille konditorkager til jeres fest. I stedet for at tilbringe flere dage i køkkenet kan du få leveret konditorkager i højeste kvalitet lige til din dør. Konditorkager til barnedåb er oplagt. Skal du arrangere en barnedåb har du sandsynligvis travlt med at arrangere hele eventet, og har derfor nok ikke tid til at bruge en hel dag i køkkenet i færd med at bage kage. Derfor vil det være oplagt at bestille lige præcis den konditorkage, som du mener passer perfekt til barnedåben.

    En bestilling af konditorkager er utrolig let, og de fleste bagerier tilbyder dette enten via deres hjemmeside eller ved at kontakte dem telefonisk. Derefter er du i stand til at bestemme detaljerne ved bestillingen, så du får leveret den perfekte konditorkage det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.