Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lasergame


    Lasergame er en indendørs sport for alle aldre

    Hvorfor er lasergame sjovt for alle?

    Lasergame er et sjovt og ganske ufarligt skydespil, hvor man bliver inddelt i 2 hold. Derefter er målet at eliminere modstanderen. Typisk har hver spiller et bestemt antal liv, og hvis man mister alle sine liv er man ude af runden. Derefter spiller man last man standing, som kendt fra blandt andet paintball. Du kan dog også spille andre lasergame gamemodes. Blot for at nævne et par stykker kunne dette være capture the flag eller king of the hill. Dette afhænger dog af din lokale bane. Typisk varer et spil omkring 10 minutter, så der vil være rig mulighed for at lave taktikmøder!

    Modsat netop paintball er der ingen aldersbegrænsning for lasergame. Det betyder, at de mindste sagtens kan være med. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være høje lyde og blinkende lys inde på banen, som måske vil skræmme de aller mindste. Du bliver ikke beskidt af at deltage i aktiviteten, men vær opmærksom på du nok ikke undgår at blive svedig!

    Du kan spille lasergame over hele landet - fra København og Aarhus til Kolding og Holstebro. I mange tilfælde er lasergame banerne beliggende i forlængelse af en bowlingbane eller paintball bane, hvilket gør, at de fleste byer har en lokal lasergame bane og ikke behøver køre langt for at nyde et sjovt og intenst spil lasergame!