Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lej en bartender


  En bartender sikrer gode drinks til jeres fest

  Hvorfor leje en bartender til jeres fest?

  Står du overfor at skulle holde årets fest, kunne det være en mulighed at leje en bartender til din fest. Ved at hyre en bartender sikrer du dig, at dit selskab får de lækreste drinks serveret med en smule flair. Føler du dig eventyrlysten hvad angår drinks, og ønsker at smage andet end blot den klassiske G&T, så kan en bartender ligeledes være en fremragende mulighed for dette. Ved at hyre en bartender sikrer du dig, at han har tid til at udnytte sin ekspertise til at lave de bedste drinks, som passer perfekt til dig og dit selskab. Fælles for de fleste bartender er også, at de alle er vant til at arbejde i festlige miljøer, så de er trænet til altid at have et smil på læben og et glimt i øjet, hvilket helt sikkert vil være medvirkende til at løfte din fest til nye højder! Det er tilfældigt, hvorvidt det er en kvindelig eller mandlig bartender, man bestiller. Skal din bartender have en bestemt beklædning, så de passer til din fests tema, anbefaler vi, at du tager kontakt til virksomheden, som lejer bartenderen for at forhøre dig, om det kan lade sig gøre. 

  Er dit selskab ekstra stort, kan du også med fordel overveje at leje en komplet cocktailbar!

  Er det dyrt at leje en bartender?

  Prismæssigt er en bartender ikke det dyreste. Der er normalvis en minimumstid bartenderne skal være til din fest, hvilket normalt er 3-4 timer. Prisen for at leje en bartender kalkuleres blandt andet ved at inkludere udgifter til transport, så skal du leje en bartender i Aalborg, Aarhus, København eller Odense, vil det højst sandsynligt være billigere end at leje en bartender i Nordsjælland eller Nordjylland af den simple årsag, at de fleste bartenderudlejere befinder sig i storbyerne. Det vil dog være muligt at finde en forholdsvis billig bartender, uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

  Skal jeg have noget klar, til når bartenderne kommer?

  Hos langt de fleste udlejere af bartender gælder det, at de selv medbringer alt udstyr til at lave drinksene. Det vil sige, de selv medbringer shakers etc. Du skal dog selv stå for at købe ingredienserne til drinksene, men mange vil yde vejledning til udformningen af denne, så det sikres, du køber de rette ingredienser til de bedste drinks. Derudover skal du også selv stå for at have glas til rådighed for bartenderen, så han kan lave sine lækre drinks!