Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lej en dværg


  Det er efterhånden meget almindeligt at leje en eller flere dværge som enten assistance eller underholdning til en fest. Fordi der kun fødes 2-4 dværge om året i Danmark, så er en dværg et meget sjældent syn, og derfor er der også kun ganske få steder du kan booke dværge til din fest. Faktisk er disse firmaer startet af dværgene selv, så dværgerne har lige så gode arbejdsforhold som andre.

  En dværg kan have et væld af forskellige funktioner til en fest: 

  • Bartender
  • Dørmand
  • Tjener
  • DJ
  • ... Eller noget helt femte!

  Klik på knappen herover for at gå til den side hvorfra du kan booke en dværg til din fest.

  Hvorfor booke en dværg til jeres fest?

  En dværg kan enten være nyttig assistance eller et sjovt indslag til jeres fest, og det er, ifølge dværgene selv, kun fantasien der sætter grænsen for hvilke underholdende idéer man kan finde på. Typisk kan du for eksempel leje en dværg til fest. En dværg der servicerer vil helt sikkert pifte din polterabend op og gøre aftenen meget unik. 

  Du kan også leje en dværg til strip. Dette er endnu et festligt indslag og er noget specielt dine gæster vil huske i lang tid! Som sagt er mulighederne for, hvad du kan bruge en dværg til i din fest uendelige, så vi anbefaler at tage kontakt til dværgene for at høre deres råd, og hvad de tilbyder. 

  Den primære årsag til at hyre en dværg til din fest er, at chokværdien i at have en dværg til netop din fest er stor. Som tidligere nævnt fødes der ganske få dværge om året, så dværge er et sjældent syn i Danmark, hvorfor din fest vil være helt specielt, hvis du booker en dværg til din fest. Du tænker måske, hvad koster det at leje en dværg, og svaret er at prisen ikke er så slem, som man kunne frygte. Prisniveauet ligger på omtrent samme niveau, som hvad du ellers betaler for underholdning til din fest.

  Hvad siger dværgene selv til det?

  I et interview med P4 Fyn fortæller dværgen Christian om hvordan han sammen med en gruppe andre dværge har startet et bureau hvor man kan booke dem som underholdning til diverse arrangementer. Læs Christians kommentarer her.

  At jeg har været med til at starte det her bunder egentlig i at jeg gerne vil ud og leve livet, og jeg har ikke lyst til at gemme mig, som mange ellers har fordomme om i vores højde. På den her måde får vi jo en masse opmærksomhed, fordi der ikke er så mange af os, og det gør at folk er rigtig gode til at huske os, hvilket er med til at præge festen og gøre den mindeværdig.

  Når vi kommer ud til fester, tror nogle folk, at vi dværge er blevet tvunget ud i det, og det er vi jo slet ikke. Det er helt frivilligt, og vi gør det for at komme ud og få en masse fede oplevelser, møde en masse mennesker, og så selvføgelig være med til at starte festerne rundt omkring i landet.

  Vi tilbyder bl.a. at man kan booke en bad-ass dværg, for selvom man er lille kan man jo godt se bred ud. Vi tilbyder også at komme ud som dørmand/udsmider, og det er noget af det sjoveste for en dværg som mig, når jeg skal udvise en mand der er dobbelt så høj og dobbelt så bred som jeg selv.

  De fleste reagerer med 100 % positive reaktioner, og det er også det der gør at jeg har lyst til at gøre det, fordi jeg får klart flest positive reaktioner fra folk. Der er nogle der griner lidt, nogle der synes vi er søde, nogle der synes vi er seje, og så er der nogen der ikke rigtig tør at tale til os - men sådan er reaktionerne så forskellige, og det lærer man at håndtere.

  Hvor kan man leje en dværg?

  Det er muligt at hyre en dværg til dine fester i det meste af landet. Bor du i store byer såsom Århus og Aalborg er det nemt at leje en dværg for en aften, men du kan højst sandsynligt leje en dværg til de fleste steder i landet. Nogle udlejere har landsrækkende dækning, hvis der betales for antal kørte kilometer, så det vil måske være en smule dyrere og leje en dværg i Vestjylland, end hvis du skulle leje en dværg i København. Vores anbefaling er at tage kontakt til virksomheden, der tilbyder udlejning af dværge, da deres politikker ikke er harmoniseret. Det er dog helt sikkert muligt at leje en dværg i både Jylland, Sjælland og Fyn.