Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lej en pølsevogn


  En kradser med det hele fra den gode pølsevogn

  En hot dog er en af danskernes foretrukne retter og hører til blandt de absolutte klassikere, hvad angår traditionel dansk mad. Ydermere er retten perfekt som "skrub af mad" for eksempel i forbindelse med afholdelse af konfirmation. Uanset om du skal holde reception eller havefest, vil en pølsevogn være et opsigtsvækkende og sjovt indslag, som dine gæster vil sætte pris på. En pølsevogn er god og billig mad ud af huset sammenholdt med hvad du normalt ellers kan bestille af catering. Derudover er en pølsevogn for det meste mobil, så du kan rykke rundt på den, så den altid står optimalt til din fest.

  Du kan leje en pølsevogn til din fest uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Der findes firmaer som tilbyder dette overalt i landet, og nogle er endda landsdækkende, så alle afkroge af Danmark kan være med.

  Pølsestand med eller uden personale

  Alt efter dine præferencer er det muligt at hyre en pølsebod med eller uden pølsemand. Fordelene ved at have en pølsemand er, at du er sikker på at få perfekte pølser hver gang uden du selv skal løfte en finger. Ved at leje en pølsevogn uden personale vil det også give dig mulighed for at vise dine gæster præcis hvor dygtig, du er til at lave perfekte hot dogs til dem! Kort sagt kommer det altså an på hvilken slags fest du skal holde, og hvor meget overskud og lyst du selv har til at stå bag pølseristeren!

  Prisen for at leje en pølsevogn afhænger naturligvis af antallet af personer, som skal serviceres. Typisk ligger prisen omkring 4000 kroner med et arrangement på 40 personer. Dette beløb er dog kun vejledende og afhænger udelukkende af den enkelte udbyder. Det vil normalvis også være dyrere, hvis du vælger at have en pølsemand stående bag disken.

  Hvilke slags pølser kan man få?

  De fleste pølsemænd er meget fleksible angående hvilke typer pølser, du kan servere. Er du mest til frankfurter pølser, ostepølser eller chicken dogs, kan dette sagtens lade sig gøre. Nogle udbydere tilbyder endda at erstatte pølsen med oksefilet eller lignende. Derved kan du få en helt unik hot dog, som dine gæster sent vil glemme. Denne mulighed varierer dog fra leverandør til leverandør, så vores råd er at spørge, hvorvidt det kan lade sig gøre.

  Er pølsevogn udlejning tilgængeligt overalt i Danmark?

  Leje af en pølsevogn er et udbredt dansk fænomen. Af denne årsag er det også muligt at leje en pølsevogn til fest i hele landet. Der er selvfølgelig masser af muligheder hvis du bor i København eller Aarhus, men også i de andre store byer som Odense, Aalborg, Esbjerg og Randers. Også selvom du ikke bor i de største byer i Danmark er det muligt at leje en pølsevogn - der er masser af muligheder i både Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Herning, Silkeborg mv. Du er altså ikke begrænset af at du fx bor i enten Jylland, Sjælland eller Fyn, og heller ikke de mest yderliggende byer i Vestjylland og Nordjylland er noget problem.