Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af duge og servietter


  Hvorfor leje duge og servietter til festen?

  Typisk er den primære årsag til at leje duge og servietter til fest, at man skal holde en større fest, og måske ikke har nok duge og servietter derhjemme. Derudover er det en ideel måde at give din fest et sidste professionelt touch ved at have kvalitetsduge- og servietter. Når du lejer servietter og duge slipper du også selv for rengøringen af disse, så rengøringen efter din fest bliver gjort meget lettere og er hurtigere overstået, end hvis du selv skulle stå for at vaske. De fleste der udlejer duge og servietter tilbyder desuden et stort udvalg af forskellige stofservietter og stofduge med et stort udvalg af stoftyper og farver. Det er især fordelagtigt at leje duge til runde borde. Årsagen til det er, at det er de færreste som har flere duge med en pasform, som passer til runde eller ovale borde. Du kan også leje hvide duge, hvis du for eksempel skal holde en reception til et bryllup eller måske damask duge.

  Lækre servietter er den sidste finish, og viser man virkelig har fokuseret på hver eneste lille detalje. Serivietter med høj kvalitet som Duni servietter eller måske endda servietter med navn, vil være ideelt til en fest, hvor der ikke er sparet på noget.

  Hvad skal man specielt være opmærksom på, når man lejer duge og servietter?

  Når du lejer duge og servietter er der er en række faktorer, som du skal være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at du bestiller i god tid (ca. 7 dage før du skal bruge servietterne og dugene). For det andet er det en god idé at tage højde for leveringen. Det er ikke alle udbydere, der tilbyder gratis levering af servietter og duge, så skal du eksempelvis leje duge og servietter i København, så vil det være fordelagtigt at vælge en lokal udbyder, og måske endda overveje selv at hente varen. Generelt er der omtrent det samme antal udbydere på Sjælland som på Fyn og i Jylland. Dog er den generelle tendens, at de har samlet sig omkring de store byer. Det vil sige, at der er flest udbydere på Fyn omkring Odense og flest i Jylland omkring Aarhus og Aalborg. Der findes dog også udbydere i andre steder af landet som Herning, Vejle og Nordsjælland

  Et andet punkt du bør være opmærksom på er, at det ikke er alle udlejere, som inkluderer vask af dugene og servietterne i deres pris. Hold derfor godt øje med hvad der præcist er inkluderet i den pris, udlejeren opgiver. Ved at leje duge og servietter vil du sandsynligvis kunne gøre nedsætte udgifterne til din fest, da leje af duge og servietter er billigt sammenlignet med køb af dem.

  Har du fået leveret servietterne, og overvejer du nu, hvordan du skal folde dem, kan du læse vores udførlige guide til, hvordan du laver de 10 mest populære servietfoldninger lige her!