Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af fadølsanlæg


  Lej et fadølsanlæg til jeres fest og skænk friske fadøl hele aftenen

  Et fadølsanlæg er uundværligt til enhver god fest. Dine gæster vil elske at få serveret kolde fadøl direkte fra hanen. Du kan nemt leje et fadølsanlæg med tilhørende fustager, og få det leveret direkte til din fest overalt i Danmark.

  Hvilke fadølsanlæg kan jeg vælge i mellem?

  Der findes nogle forskellige modeller du kan vælge i mellem. Først og fremmest skal du vælge om du blot vil have et fadølsanlæg, eller om du vil også vil have en rigtig bar med (disse findes i forskellige størrelser). Dernæst skal du beslutte dig for om du kan nøjes med 1 hane, eller om du skal have et fadølsanlæg med 2 haner.

  En rigtig bar er naturligvis dyrere end blot et fadølsanlæg, og jo flere haner du skal bruge, jo dyrere bliver det.

  Hvilken type øl skal jeg vælge?

  Dette er i høj grad en smagssag. Du ved formentlig bedre end nogen anden, hvilken type øl dine gæster plejer at kunne lide. De fleste øl leveres i fustager med 25-30 liter, hvilket svarer til ca. 75-90 flaskeøl (33 cl).

  Alt efter hvor stor en fest du skal holde, så kan du jo købe nogle forskellige fustager, så det skifter i løbet af dagen/aftenen. Hvis du har to haner kan du oven i købet have to typer af øl på anlægget på samme tid - måske en lys øl på den ene, og en mørk øl på den anden. Det vil sige, du for eksempel kan have en Tuborg Classic på hane samtidig med en lysere øl. 

  Hvordan foregår levering?

  Du kan vælge at få anlægget leveres til din adresse, uanset om du bor i Jylland, Sjælland eller Fyn. Leveringsprisen vil nogle gange være lavere hvis du bor tæt på udlejningsfirmaet, da de dermed ikke skal køre så langt. Derfor kan det ende med at være billigere for dig der bor i nærheden af storbyer som Aarhus, Odense, Aalborg og København hvor flere af virksomhederne holder til. Men det er dog forskelligt fra gang til gang.

  Typisk leveres fadølsanlægget enten dagen før eller på selve dagen hvor festen skal afholdes. Det kan være rart at have det allerede dagen før så du kan få det slået til i god tid, og dermed ikke skal bekymre dig om det på dagen.

  Anlægget leveres normalt med de fustager du har bestilt, og vær opmærksom på at disse kan være tunge at bære rundt på, så det kan være en fordel at have forberedt hvor disse skal stå, således at du kan få fragtmanden til at stille dem det rigtige sted med det samme.

  Hvad gør jeg når fadølsanlægget er blevet leveret?

  Når du har fået leveret fadølsanlægget er det tid til at få det sat op, og her er der nogle simple men vigtige ting du skal være opmærksom på. Det er ikke svært at håndtere et fadølsanlæg, men for at få de bedste resultater med brugen af det bør du se denne video igennem inden du går i gang.

  Køb eller leje?

  Du overvejer måske om du blot bør leje eller faktisk købe dit eget fadølsanlæg, når du står overfor at skulle holde en fest. Der er fadølsanlæg til salg mange steder, så det er intet problem at købe et, men du bør overveje grundigt om det kan betale sig for dig, inden du gør det.

  For nogle virksomheder kan det give mening at købe et fadølsanlæg hvis de har en ugenlig eller månedlig fredagsbar fx, men for almindelige mennesker der bare skal bruge det en gang i mellem til en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag eller lign. vil det sjældent give mening rent økonomisk.

  Fadølsanlæg eller dåseøl?

  Hvis du regner på det, så vil det ofte umiddelbart være en bedre forretning blot at køre til grænsen efter nogle billige dåseøl, og så servere dem for dine gæster, når du har de økonomiske briller på. Men en dåseøl kan altså ikke måle sig med en frisk fadøl, og derfor er du formentlig også kommet frem til, at selvom det måske koster lidt mere at servere fadøl frem for dåseøl, så er det altså ikke det rigtige sted at spare.

  Hvis du vælger løsningen med dåseøl, så skal du også huske på, at disse skal køles ned på en eller anden måde, hvis de overhovedet skal kunne drikkes. Og du kan umuligt have alle de øl i køleskabet, da dette formentlig i forvejen er fyldt til randen med mad til festen. Så kunne du overveje at investere i at få leveret en portion isterninger til at holde dåseøllene kolde, men dette løber også hurtigt op i nogle hundrede kroner, og så ender det med at du ikke har sparret noget alligevel. Så vores klare anbefaling er altså at leje et fadølsanlæg med tilhørende øl, for så bliver det helt sikkert en fest som folk vil huske.