Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af festlokaler


  En festlokale er rammen for den gode fest

  Hvorfor holde jeres fest i rigtige festlokaler?

  Skal du arrangere en større fødselsdag, bryllup, konfirmation eller noget helt fjerde kan det måske betale sig at leje et festlokale. Når du holder din fødselsdag i et festlokale vil du være i stand til at skabe et federe tema omkring din fest. Et festlokale tilbyder mange muligheder for at pynte det op lige præcis, som du ønsker - en mulighed du måske ikke har hjemme hos dig selv. Kort sagt er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan du skal pynte dit selskabslokale!

  Hvem kan leje et festlokale?

  Der er forskellige regler for, hvem der kan leje selskabslokaler. Nogle tilbyder kun udleje til firmaer eller foreninger, men langt de fleste tilbyder deres lokale til privatarrangementer. Eneste krav er dog, at du skal være fyldt 18 år for at kunne leje lokalerne. Er du omkring de 18 år kan udlejeren af lokalerne desuden kræve, at du hyrer et vagtfirma, således der sikres, at lokalet bliver benyttet forsvarligt.

  Hvilken slags festlokale kan man leje?

  Mulighederne for at leje festlokaler er mange. Der er også mange forskellige slags lokaler, man kan leje. Du kan leje alt fra hyggelige restauranter og kroer til hoteller og forsamlingshuse.Det mest overskuelige vil sandsynligvis være at leje et forsamlingshus, da disse er bygget til at huse mange mennesker. Kroer og hoteller er sandsynligvis ikke så villige til at leje alle deres faciliteter til ét selskab. Vores råd er først at vurdere, hvilken slags fest og selskab din fest er. Holder du en fest med et mexicansk tema, kunne det eksempelvis være passende at leje en mexicansk restaurant for at føre konceptet hele vejen ud.Ønsker du at leje en kro eller restaurant, skal du antageligvis være ude i god tid, så konfirmationsfesten eller brylluppet har den perfekte lokation!