Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af jukebox


  En jukebox er både god musik og et sjovt indslag til festen

  En jukebox er en kombination af god musik og fungerer samtidig som et festligt indslag til din fest. En jukeboks er nærmest uddød i det moderne Danmark, hvorfor den vil fungere som et sjovt, unikt og alternativt indslag til din fest. Når du lejer en jukebox, er du garanteret en maskine med et enormt antal forskellige sange i alle kategorier, så du er sikker på, der vil være sange som passer til alle i dit selskabs smag.

  Hvad der gør en jukebox bedre end for eksempel en DJ er, at du ikke behøver at tage hensyn til, hvor lang tid den skal spille. Hvis du ønsker det, kan du spille musik til den lyse morgen, uden der kommer en ekstra betaling. En jukeboks kan typisk spille højt nok til at spille et lokale på 100 km2 op. Dette afhænger dog af modellen, du vælger at leje og akustikken i lokalet jukeboxen skal stå i. En jukeboks er typisk stor og ret svær at manøvrere rundt. Derfor inkluderer de fleste udlejere af jukebokse både transport, opsætning og afhentning af jukeboksen. Derved skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at have den på bagsædet i bilen eller lignende.

  Jukebox udlejning i både Jylland, Sjælland og Fyn 

  Jukebox udlejning er populært og især i forbindelse med runde fødselsdage, bryllupper eller temafester. En jukebox giver en hyggelig og klassisk fornemmelse, som en tablet eller smartphone tilsluttet en højtaler ikke kan hamle op med. Udlejning af jukebokse finder sted i hele Danmark - derfor er du sikker på, at hvis du ønsker at krydre din fest med en jukebox, så har du mulighed for det!

  Vores samarbejdspartner tilbyder udlejning af jukeboxe i både Jylland, Sjælland og Fyn, og du behøver derfor ikke bo i en af de største byer som København, Aarhus, Odense eller Aalborg for at kunne leje sådan en til din fest. Du kan nemlig også få den leveret direkte til din fest hvis du bor i Taastrup, Holstebro, Køge, Viborg, Fredericia, Næstved, Silkeborg, Helsingør, Hørsholm, Herning, Roskilde, Vejle, Horsens, Kolding, Randers, Esbjerg eller andre af de semi-store byer i Danmark. Selv hvis du bor i et af de mindre tætbefolkede områder i Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland eller Midtjylland kan du få leveret en jukebox billigt til din fest.