Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af popcornmaskine


  Både børn og voksne kan lide popcorn fra en popcornmaskine

  Hvorfor leje en popcornmaskine til jeres event?

  Både børn og voksne kan lide popcorn fra en rigtig popcornmaskine. De fleste nyder popcorn som set i en biograf - altså cinema style popcorn. Skal du holde en fest med mange mennesker, og vil du gerne servere popcorn for dine gæster, er den helt rigtige løsning sandsynligvis at leje en popcornmaskine. Derved slipper du for at din mikrobølgeovn arbejder i døgndrift op til festen samtidig med, at du sikrer, at popcornenes kvalitet er højst mulig. Som en yderligere bonus vil popcornmaskinen ligeledes fungere som et festligt indslag til festen, da det langt fra er alle, der er villig til at leje en popcornmaskine til deres fest. Maskinen vil derudover også skabe en stor interesse fra børnene og vil give dem mulighed for at lave deres helt egne popcorn. Kort sagt er du altså sikker på at få en ekstra sjov og hyggelig fest, hvis du lejer en popcornmaskine!

  Hvad skal jeg være særligt opmærksom på, hvis jeg skal leje en popcornmaskine?

  I forbindelse med en udlejning af popcornmaskine, er der en række ting du skal være opmærksom på. Nogle udbydere kræver at popcornmaskinen og poserne med popcorn tilkøbes seperat, så vær derfor opmærksom på ikke blot at vælge det produkt, som umiddelbart ser billigst ud. Prisen for popcornmaskinen ligger typisk omkring 400 kroner pr. dag, men dette varierer fra leverandør til leverandør. Det vil sige, at det er relativt billigt at leje popcornmaskiner. Prisen afhænger også af, hvor dit event skal afholdes. Der er flere udlejere af popcornmaskine i København, Århus og Aalborg end der er leverandører, som lejer popcornmaskiner i Viborg og Vejle. Der er altså mulighed for at leje en popcornmaskine, uanset om du bor i Jylland eller måske på Fyn eller Sjælland. Der vil sandsynligvis være tilknyttet en ekstra takst baseret på antal kilometer kørt for leverandøren. Slutteligt er det også vigtigt, at du har undersøgt hvorvidt leverandøren står for rengøring af maskinen, eller at du skal gøre det. Mange udbydere tilbyder at rengøre maskinen mod betaling, men som udgangspunkt står du selv for rengøring af popcornmaskinen.

  Når du bestiller maskinen, vil du sandsynligvis skulle oplyse, hvor mange mennesker der vil komme til din fest. Årsagen til det er, at leverandøren skal vide hvor meget majs til popcornmaskinen han skal indkludere. Derfor afhænger antallet af majsblandinger af, hvor mange gæster du vil servere sprøde popcorn for.

  Alternativt, eller som supplement, til en popcornmaskine kan du også leje en pølsevogn, en slush ice maskine eller måske leje en softice maskine for at gøre din fest ekstra uforglemmelig!