Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af slush ice maskine


  Slush ice i mange forskellige smagsvarianter

  Hvorfor leje en slush ice maskine til jeres fest?

  En slush-ice maskine er et sikkert hit til din sommerfest, hvor den er perfekt til at nedkøle dig og dine gæsterne i den danske sommer varme. Slush Ice er perfekt til børnefødselsdagen eller konfirmationen, da de fleste børn sætter pris på slush ice. En slush ice maskine kan også med fordel bruges til en "voksenfest". Slush ice er perfekt til at nedkøle drinks på en sjov og anderledes møde. Det er et fremragende alternativ til at leje is til din fest, og passer perfekt til en lun sommeraften! Kort sagt kan Slush Ice nydes af personer i alle aldre og til de fleste typer af fester. Derfor vil en slush ice maskine sandsynligvis være et sjovt indslag til lige netop din fest!

  Ting du skal være opmærksom på ved udlejning af slushicemaskine

  Når du har sat slush ice maskinen op skal du forvente, der vil være en nedkølingsperiode, før slush icen er klar. Denne tid vil typisk være et par timer. Derudover er det vigtigt, at du benytter slush ice saft, da disse er specialiseret til at blive til slush ice, som du kender og elsker det. Benytter du en anden type saft, vil resultatet blive en krystalliseret masse, der ikke minder meget om slush ice. Der findes mange forskellige typer af smagsvarianter inden for slush ice, så det er op til dig at vælge den/de helt perfekte smagstype til din fest! Antallet af mennesker en slush ice maskine kan servicere afhænger af størrelsen på maskinen. Typisk vil en slush ice maskine dog kunne lave omkring 100 portioner af slush ice. Mange leverandører kræver, at du rengører maskinen, så den ikke bliver alt for ulækker. Det er meget nemt at gøre dette, da du blot skal tømme maskinen for slush ice og derefter skylle maskinen med varmt vand. Nogle udbydere vil dog også lave en efterfølgende rengøring for at sikre, at maskinen er som den skal være. Hvis du lejer en maskine i standardstørrelse, skal maskinen blot tilsluttes et normalt 220 W stik.

  Der er leveringsmuligheder overalt i landet. Både Jylland, Fyn og Sjælland har leveringsmuligheder, men der er naturligvis størst udvalg i København, Aarhus og Odense. Der findes dog også mange leverandører, som tilbyder leje af slush ice maskiner til mindre byer.

  Se videoen for en gennemgang af, hvordan du sætter din slush ice maskine op:

  Da alle slush-ice maskiner er en smule forskellige, er det umuligt at lave en overordnet manual. Videoen viser dog det grundlæggende princip bag opsætningen af en slush ice maskine. Vi anbefaler dog at rådføre dig med leverandøren, og eventuelt få dem til at sætte maskinen op, så du er sikker på, den bliver sat op korrekt.