Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Leje af softicemaskine


  Hvem kan ikke lige softice med krymmel direkte fra en softice maskine?

  Hvorfor leje en softicemaskine?

  Is er en fast bestanddel af de fleste børnefester, og derfor er en soft ice maskine en sjov og festlig tilføjelse til din børnefødselsdag. I stedet for blot at servere den klassiske trefarvede is, hvorfor så ikke gøre det hele til en oplevelse og tilbyd lækker softice, som børnene helt selv kan være med til at lave. Leje af en softicemaskine til hjemmebrug vil være et sikkert hit, som både børn og forældre vil påskønne!

  Mange softicemaskine udlejere tilbyder desuden, at du kan kombinere leje af en softicemaskine med leje af popcornmaskine eller slushice maskine, således din fest bliver så god som mulig!

  Hvilken slags is kan man lave med en softicemaskine?

  Du kan bestille en lang række forskellige typer af softicemaskiner. Mulighederne for softice er ligeledes meget alsidige. Du kan blandt andet lave sundae, frozen yoghurt eller den klassiske softice, som de fleste elsker. Vi anbefaler, at lave frozen yogurt om sommeren, da det er en lettere og mere frisk dessert end den klassiske soft ice. Valget er op til dig, så vælg det som passer bedst til din præference og din fest!

  Hvad angår smagsvarianter, kan du frit vælge mellem en række forskellige smage. Nogle leverandører tilbyder unikke slags smage, så vores råd er at tale med leverandøren om deres muligheder.

  Hvordan er leveringsmulighederne i forbindelse med leje af en soft ice maskine?

  Det er muligt at leje en softicemaskine på Fyn, Sjælland og i Jylland. Bor du i en af storbyerne som København, Aarhus, Odense eller Aalborg, vil der alt andet lige være større udbud af leverandører, og derfor vil fleksibiliteten blandt dem nok også være større end andre steder i landet. Der er mange udbydere, så det er blot et spørgsmål om at vælge den leverandør, som leverer præcis det produkt, som du ønsker. Vær opmærksom på der typisk er en leveringstakst, som kommer uden over den samlede pris.