Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Lerdueskydning


    Få en sjov dag i naturen med lerdueskydning

    Hvorfor er lerdueskydning sjovt for alle?

    Lerdueskydning er en sjov og anderledes aktivitet, som helt sikkert vil få konkurrencegenet frem hos både dig, og dem du spiller med. Alle kan være med, og du vil få typisk få råd og hjælp fra 2 erfarne instruktører, så du rent faktisk har en chance for at ramme lerduen, selvom du aldrig har affyret et gevær før! Instruktørerne har fuldstændig styr på det hele, så du behøver ikke bekymre dig om lerdueskydnings reglerne eller lignende.

    Normalvis får du omkring 25 skyd pr. deltager til at forsøge at replikere OL skytterne på bedst mulig måde. Aktiviteten foregår i det lokale terræn, så husk at have tøj på, som passer til vejret den pågældende dag! Prisen på lerdueskydning ligger typisk fra 250-350 kroner pr person alt afhængigt af antallet af deltagere. Leverandørerne af aktiviteten står for alt lerdueskydning udstyret, så alt du skal medbringe er det gode humør og ønsket om at ødelægge nogle lerduer!

    Skal du for eksempel afholde polterabend, vil lerdueskydning være en sjov aktivitet at inkludere. Aktiviteten tager typisk ikke mere end 2 timer, så derfor vil det være oplagt at starte dagen ud med denne aktivitet.