Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Ølsmagning


  Masser af øl på række klar til ølsmagning

  Hvorfor er ølsmagning så hyggeligt?

  Øl er mange danskeres foretrukne alkoholiske drik. Netop derfor er der også mange, som vil sætte pris på at have ølsmagning som en aktivitet til din fest. I stedet for at drikke den samme gamle Tuborg eller Carlsberg øl, hvorfor så ikke udfordre dine smagsløg med nogle unikke øl. På den måde kan du hygge dig med dine gæster og samtidigt få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Ud over at nyde unikke øl vil i også få en kort introduktion til, hvordan lige netop disse øl bliver lavet.

  Et andet sjovt element du kan tilføje ølsmagningen er, at i kan give øllene karakterer på en skala fra 1-10. I kan blandt andet dømme det på smag, udseende, eftersmag. Mulighederne er mange, men fælles for dem alle er, at det er en sjov og hyggelig aktivitet, som langt de fleste vil synes er sjovt og hyggeligt. Er dit selskab ikke så vild med øl, kunne du med fordel også overveje at have vinsmagning som aktivitet. Mulighederne er mange, så kun fantasien sætter grænser for hyggelige aktiviteter til dit event!

  Hvordan foregår ølsmagning?

  Hvis du skal afholde en ølsmagning, kan det foregå på 2 måder. Enten kan du og dit selskab tage ud til leverandøren af ølsmagningen. Fordelen ved dette er, at i sandsynligvis vil være i stand til at se de faciliteter øllen bliver brygget på. Ydermere vil udvalget af specialøl sandsynligvis også være større, end hvis der kommer en person ud til din fest

  Alternativt kan du få ølsmagningen bragt lige til døren. Du kan hyre en person til at medbringe omtrent 10 forskellige unikke øl. Han vil stadig forklare lidt om de forskellige øl og sørge for, at alle får mulighed for at smage øllene. Hvis du ønsker den helt autentiske ølsmagningsoplevelse, anbefaler vi derfor, at du tager dine gæster med ud til leverandørens lokaler. Ønsker du derimod blot et sjovt og hyggeligt indslag, vil det være tilstrækkeligt at få dem til at komme til jeres fest.