Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Paintball


  Paintball for pulsen helt i top

  Paintball er en absolut genial aktivitet for både grupper af privatpersoner og for virksomheder. Vi hjælper dig med at finde den bedste paintball-bane nær dig.Liste med paintball-baner på vej...

  Hvad koster det?

  Prisen for at spille paintball er forskellig fra sted til sted, men det der generelt styrer prisen er hvor lang tid I spiller og hvor mange kugler I bruger

  .

  Hvis I vil spille 2 timer som de fleste gør, og bruger lige så mange kugler som gennemsnittet, så vil prisen ligge på omkring 400 kr. pr. mand, alt efter hvilken bane i landet I skal spille på.

  Derudover følger der så altid paintball pistol m. luft, kedeldragt og maske med i prisen, samt selvfølgelig adgang til banerne og en introduktion til spillet.

  Hvilke typer paintspil findes der?

  Capture the flag: Det mest populære spil. Her har hvert hold et flag i deres base, og målet er at erobre modstandersholdets flag.

  Last man standing: Kan spilles på forskellige måder. Målet er at være den sidste der bliver skudt.

  Rabbit hunting: Meget populært til polterabend. Den snart nygifte bliver iført en pink kanin-dragt, og så er der ellers bare kanin-jagt for alle pengene.

  Fort Knox: Kan spilles på forskellige måder. Typisk bliver der skiftevis angrebet og forsvaret af de to hold.

  ... og hvad I ellers kan finde på: I er også velkomne til selv at finde på nogle regler som der spilles efter, så bare slip fantasien løs. Hvis I er nybegyndere kan det dog være en god idé at spille en af klassikkerene først som fx Capture the flag, for at komme godt i gang.

  Fede paintball videoer på YouTube

  Hvor gammel skal man være for at spille paintball?

  For at må spille paintball i Danmark skal man være fyldt 16 år. Fordi paintball pistolerne skyder hårdt skal man spille med omtanke, og det er vurderet at man skal være 16 år før man kan være dette ansvar voksent.