Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pandekagevogn


  Få serveret lækre pandekager direkte fra en pandekagevogn

  Kort sagt er en pandekagevogn en mobil vogn, som du kan hyre til netop din fest. Hvad enten du ønsker dessertpandekager eller madpandekager, vil udlejning af pandekagevogn være en god løsning for din fest.

  Du kan leje pandekagevogn i både Jylland, Sjælland og Fyn, og du behøver ikke at bo i en af de store byer som Aalborg, Odense, Aarhus eller København for at det kan lade sig gøre. Vores samarbejdspartner kommer gerne ud i hele Jylland til både Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland og Nordjylland, og så selvfølgelig Nordsjælland og Sydsjælland, og hele Fyn.

  Hvorfor leje en pandekagevogn til jeres fest?

  Ønsker du at servere en unik dessert med en helt speciel street food-agtig følelse, så vil en pandekagevogn være et godt bud på netop dette. En pandekagevogn til festen vil sikre, at dine gæster ikke vil glemme din fest lige foreløbigt. Det gode ved pandekager til fest er deres alsidighed. Da de kan bruges både som dessert og hovedret, er du sikker på at en pandekagevogn vil være et godt supplement til netop din fest.

  En pandekagevogn er perfekt, hvis du skal afholde studentergilde, konfirmation eller en firmafest. Du kan eventuelt krydre streetfood-atmosfæren med en kaffevogn og en isvogn, så oplevelsen bliver fuldendt.