Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Party bus


  Hvorfor behøver transport at være kedeligt? Lej en party bus

  Hvad er så specielt ved en partybus?

  Mange forbinder transport med noget kedeligt som bare skal overståes, men hvorfor kan det ikke være sjovt? Hvis du lejer en party bus er du sikker på, at din fest ikke går død under transporten. Bussen er specialdesignet til netop at holde liv i din fest på bedst mulig måde. Dette kan blandt andet gøres ved at have diskolys, sofaer, dansegulv eller sågar en stripperstang. Party bus udlejning kan gøres i hele landet, så det er ligegyldigt om din fest finder sted i København, Århus eller et helt tredje sted. En festbus er især ideel, hvis din fest skal transporteres et stykke vej, da den kombinerer fest og komfort i en god blanding

  Afhængigt af hvor langt din fest skal transporteres, er der også andre alternativer til transport. Blandt disse er regulær bustransport, en cykeltaxa eller måske endda limousine service.

  Hvad skal du være særligt opmærksom på, hvis du vil leje en party bus?

  Den vigtigste ting du skal være opmærksom på, når du lejer en partybus er, om du lejer en party bus med chauffør eller uden. Dette varierer fra leverandør til leverandør, så vær sikker på du bestiller det rigtige. Generelt er en partybus billig. Når du bestiller bussen, har du et antal kilometer tilgængelig, hvorefter du skal betale et aftalt beløb pr kilometer. Typisk vil dagslejeprisen være et par tusinde kroner afhængigt af modellen. Slutteligt skal du også være opmærksom på, at depositummet for en partybus er relativt højt. Dette er grundet den relativt store risiko for, at noget vil blive ødelagt.