Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Pindemadder / Kanapeer


  Hvorfor servere pindemadder til jeres fest?

  Pindemadder eller kanapeer, som de også kaldes, er en stilfuld og let forret, du kan servere for dit selskab. Det er især oplagt at gøre, hvis du skal afholde et eksklusivt event med for eksempel dresscode. Det er mest oplagt at servere pindemadder til forret, men du kan også have det som supplement til hovedretten eller måske som en slags dessert. Det sædvanlige er dog, at pindemadderne fungerer som en slags appetizer. Afhængigt af hvor meget mad du har på menuen, vil antal pindemadder pr person også variere. Typisk kan du dog regne med et par stykker pr person.

  Skal du bestille pindemadder til fest, kan dette gøres gennem catering. Det fungerer præcis som traditionelt mad ud af huset og er nemt og hurtigt at bestille.

  Hvilke slags pindemadder findes der?

  Der findes en lang række forskellige slags canapeer og pindemadder. For eksempel kan du få pindemadder med laks eller måske pindemadder med rejer eller frikadeller. Typisk er kanapeer med fisk meget populære.

  Ønsker du pindemadder til hovedret, kan dette også lade sig gøre. Du kan for eksempel prøve de katalansk inspireret pintxos. Dette er en slags tapas, som bliver serveret som pindemadder.