Prisgaranti på alle varer
Danmarks bedste udvalg
Fragt 29 DKK (gratis v. 350 DKK)
0item(s)

Din kurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Fri fragt? Køb for 500 DKK mere!

Rodeotyr


  Hvorfor leje en rodeotyr til festen?

  Hvis du leder efter underholdning, der garanterer at få liv i festen og få sat gang i konkurrencegenet blandt dine gæster, så er en rodeotyr et godt valg. Denne aktivitet er oplagt til for eksempel teambuilding eller en firmafest, hvor du får mulighed for at styrke sammenholdet gennem en sjov aktivitet, hvor alle nogenlunde er på samme niveau. Udlejning af en rodeotyr er relativt populært i Danmark, og især når sommermånederne kommer, er der mange som booker. Vi anbefaler derfor at booke i god tid, så du er sikker på at få en rodeotyr til din fest. Dette er især vigtigt, hvis du ikke bor i en storby som København, Aarhus eller Odense. Der findes dog leverandører til alle steder i landet, så det vil ikke være et problem at få leveret en mekanisk tyr, hvad end du bor i Jylland eller på Sjælland eller Fyn.

  Det er dog ikke kun en rodeotyr, man kan leje. Det er også muligt at leje en rodeogris, men princippet bag den er det samme som en tyr. Skal du eksempelvis afholde en temafest om cowboys, cowgirls og det vilde vesten, vil en rodeotyr være medvirkende til binde festen sammen rent tematisk.

  Hvad skal jeg særligt være opmærksom på, når jeg lejer en mekanisk tyr?

  En rodeotyr kræver en del plads til opsætning, da den typisk fylder omkring 6x6 meter, så vær opmærksom på at have plads nok til aktiviteten. Derudover må rodeotyren ikke blive våd, så hvis den skal stå udenfor anbefaler vi, at du har en alternativ lokation til tyren, hvis vejrguderne ikke står dig bi.

  Prismæssigt koster det ca. 3500 kroner at booke en rodeotyr i 1 time. Dette afhænger dog af den enkelte leverandør, og desuden hvor langt der skal køres for at komme til din fest. Typisk vil leverandøren står for opsætning og nedtagning for at sikre rodeotyren fungerer optimalt, men det anbefales stadig at stå klar med 1-2 mand, som kan assistere med opsætning og nedtagning. Prisen på en billig rodeotyr vil altså være afhængig af tiden du skal leje tyren, transporttid for leverandøren og hvilken slags rodeotyr du ønsker.